Χρ. Μαυραγάνης στον Antenna Star: «Έχω εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στη Δικαιοσύνη» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 7 Δεκεμβρίου 2022 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας κ. Χρήστος Μαυραγάνης, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου από βολή αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ένταση και τα επεισόδια που ακολούθησαν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο κ. Μαυραγάνης, αφού ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον 16χρονο και στους συναδέλφους της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι τραυματίστηκαν στις μετέπειτα συμπλοκές ομάδων Ρομά με Αστυνομικούς, διατύπωσε την άποψη ότι «δεν θα πρέπει κανείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να ρίχνει λάδι στη φωτιά», καθώς επίσης και ότι «δεν θα πρέπει καμία πολιτική πλευρά να απόδίδει ευθύνες σε όλο το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο της Ελληνικής Αστυνομίας για παρόμοια περιστατικά, αλλά και στο πάγιο αίτημα για δια βίου εκπαίδευση των Αστυνομικών γύρω από τις καταδιώξεις και τη χρήση όπλων, κάτι που θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Επισήμανε άλλωστε, ότι σε κάθε περίπτωση που υπάρχει παρεκτροπή επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις, όπως έγινε και στην περίπτωση του εμπλεκόμενου Αστυνομικού, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ τόνισε ότι εμπιστεύεται απόλυτα την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο κ. Μαυραγάνης, μίλησε επίσης για το έκτακτο δώρο Χριστουγέννων των 600 ευρώ, το οποίο θα λάβει ο κάθε ένστολος που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία, λέγοντας ότι ήταν μια εξαγγελία του Πρωθυπουργού στην Δ.Ε.Θ. και δεν απότελεί ένα «προεκλογικό τρικ» της Κυβέρνησης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρήστου Μαυραγάνη στον Antenna Star 103.5:

LINK PARTNER: ligaciputra slot5000 gaspol168 ligaplay88 sky77 idncash gen77 idngg gacor77 joker99 harta138 koko303 hoki99 dewagg betflix168 m98 22win elanggame dolar138 aladdin138 bantengmerah asialive88 hoki368 gbo338 mega228 fixbet88 key4d bingo4d poker369 luxury777 pandora188 harum4d situs togel slot88 pragmatic tangkasnet idn slot baccarat online bonanza88 infini88 pokerseri autowin88 warungtoto