Χρ. Τασολάμπρου στον Antenna Star: «Αρμονική συνύπαρξη με τους λαούς του Κόσμου» (Ηχητικό)

Με αφορμή την επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων και εκδηλώσεων με τις χορωδίες «Αγία Σκέπη» και «Συλλόγου Φυτειών Ακαρνανικό Φως», η Χρυσούλα Τασολάμπρου φιλοξενήθηκε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

Η κ. Τασολάμπρου βρέθηκε στον Φάρο της Ορθοδοξίας, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Σάββατο, 7 Μαΐου όπου συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του μουσικού της έργου – βιβλίου «ΠΑΝΑΡΜΟΝΙΟΝ» το οποίο προλογίζει ο Παναγιώτατος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Βυζαντινή, αλλά και την παραδοσιακή και ρεμπέτικη μουσική και με τις χορωδίες της παρουσίασε στο Πατριαρχείο την τριλογία του πλ.β’ ήχου από το «ΠΑΝΑΡΜΟΝΙΟΝ».

Την Κυριακή των Μυροφόρων 8 Μαΐου μέσα σε κλίμα κατάνυξης η κ. Τασολάμπρου έψαλλε με τη χορωδία της «Αγία Σκέπη» τη Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Σταυροδρομίου στην πλατεία Ταξίμ, την πιο γνωστή εκκλησία της Ελληνικής Ομογένειας της Πόλης και τη Δευτέρα 9 Μαϊου παρουσίασε στο Ζωγράφειο Λύκειο στην Κωνσταντινούπολη την εκδήλωση «Της Ανατολίας Ωδή» υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Η κ. Τασολάμπρου επίσης αναφέρθηκε σε μια σειρά σημαντικών συναντήσεων που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κωνσταντινούπολη, με κορυφαία τη συνάντησή της με την Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Χρυσούλας Τασολάμπρου στον Antenna Star 103.5: