Χρ. Τασολάμπρου στον Antenna Star: «Συναυλίες και καντάδες στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ» (Ηχητικό)

Για το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγρινίου, το οποίο θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χορωδιών και Φιλαρμονικών Ελλάδας κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου.

Η κ. Τασολάμπρου είπε ότι το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παραστάσεις 19 Χορωδιών από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα λάβουν χώρα στον αύλιο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου και σε περίπτωση κακοκαιρίας στον Κινηματογράφο «Άνεσις», αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις με συναυλίες και καντάδες σε Θέρμο και Μεσολόγγι, καθώς και ξεναγήσεις σε σημεία ενδιαφέροντος.

Το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγρινίου δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά συμμετοχικό και προσδοκά να προάγει την χορωδιακή μουσική, να παρουσιάσει στους πολίτες επιλεγμένες μουσικές εκδηλώσεις για την πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής και να δώσει βήμα για άλλη μια φορά σε νέους καλλιτέχνες, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Η κ. Τασολάμπρου επίσης ανέφερε ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν ανοικτά και κλειστά θεάματα και ακροάματα, σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό με προσέλευση από τις 5:30 μ.μ.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και είναι συνδιοργάνωση του Πνευματικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αγία Σκέπη», της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Αγρινίου, του Δήμου Θέρμου και του Κέντρου Πολιτισμού Επιστήμης και Κοινωνικών Δράσεων «Μέντωρ».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Χρυσούλας Τασολάμπρου στον Antenna Star 103.5: