Χρ. Ζαρκαβέλης: «Ένα μεγάλο έργο για τα σχολεία της πόλης»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες το πρωί στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και στον Φώτη Μπερίκο, ο κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, αντιδήμαρχος, αρμόδιος του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εργασίες για την τοποθέτηση πλαστικοποιημένου τάπητα στους αύλειους χώρους των σχολείων του Δήμου Αγρινίου.

Ο κύριος Ζαρκαβέλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο για την πόλη μας. Αυτή τη στιγμή, γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη Δημοτική αρχή να τοποθετηθεί πλαστικοποιημένος τάπητας στου αύλειους χώρους όλων των σχολείων, ο οποίος θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στα παιδιά, τόσο στο μάθημα της φυσικής αγωγής, όσο και στην καθημερινότητα τους στο σχολείο, στα διαλείμματα κ.λ.π.»

Συνέχισε λέγοντας ότι σε 10-15 μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα σχολεία εντός της πόλης του Αγρινίου και ακολούθως θα γίνουν εργασίες στα σχολεία των γύρω περιοχών.

Ο κύριος Ζαρκαβέλης πρόσθεσε ότι γονείς και μαθητές έχουν αγκαλιάσει αυτό το έργο και κατέληξε λέγοντας: «Δέχομαι πολλά μηνύματα ενθουσιασμού γι’ αυτή την προσπάθεια».