Χρ. Ζαρκαβέλης για τα σχολεία: «Μέχρι τη Δευτέρα όλα θα είναι έτοιμα» (Ηχητικό)

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες απολύμανσης και διαμόρφωσης αύλειων χώρων

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και στον Φώτη Μπερίκο, ο κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, Αντιδήμαρχος, αρμόδιος του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου εν όψει της επαναλειτουργίας των 146 σχολικών μονάδων του Δήμου Αγρινίου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), ανέφερε ότι τα συνεργεία απολύμανσης του Δήμου Αγρινίου εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου το σχολικό περιβάλλον να είναι έτοιμο και ασφαλές τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι επιστρέφουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Οι εργασίες απολύμανσης θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και το Σάββατο.

Ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται εντός της εβδομάδας και η διαμόρφωση των αύλειων χώρων (όπως ο καθαρισμός από χόρτα).

Σχετικά με το θέμα των καθαριστριών, το οποίο απασχόλησε έντονα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου στην τελευταία του συνεδρίαση, ο κ. Ζαρκαβέλης είπε ότι έχουν διευθετηθεί όλα τα σχετικά ζητήματα και οι καθαρίστριες θα είναι στη θέση τους, όπως άλλωστε και οι σχολικοί τροχονόμοι, ενώ από μέσα σε μέρα αναμένεται και η παραλαβή των μασκών για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Ζαρκαβέλης επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγρινίου θα είναι καθ’ όλα έτοιμος στο σύνολο των αρμοδιοτήτων του, προκειμένου όλα τα σχολεία του Δήμου να παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Χρήστου Ζαρκαβέλη στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: