Ο Χρανιώτης ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς – Η αντίδραση της Αγρινιώτισσας συζύγου του!

Μια ξεχωριστή ανακοίνωση θέλησε να κάνει, το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Χρανιώτης μέσα από το νέο επεισόδιο του «YFSF».

Έχοντας “ντυθεί” έξοχα τον Iggy Pop, ο αγαπημένος ηθοποιός πρόδωσε με χαμόγελο στην παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου και το τηλεοπτικό κοινό πως μαζί με τη σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Πριν ξεκινήσουμε με την κριτική επιτροπή θέλω να πω κάτι” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης. “Ε, γειά σας επιτροπή! Θέλω να αφιερώσω όλη αυτή τη διαδικασία, όλη αυτή την εμφάνιση στο παιδί μου” πρόσθεσε αφήνοντας έκπληκτους την παρουσιάστρια και την κριτική επιτροπή του YFSF.

Αμέσως ο ηθοποιός “βούτηξε” στο κοινό, όπου και βρισκόταν η σύζυγος του για να την αγκαλιάσει και να επαναλάβει, χαϊδεύοντας τρυφερά την κοιλίτσα της, “στο παιδί μου”!

Το κρατάγαμε λίγο μυστικό αλλά, επειδή θέλουμε να έρχεται εδώ η γυναίκα και να μην κρύβεται με φορέματα περίεργα, είπαμε να το δείξουμε” πρόσθεσε χαμογελαστός ο Γιώργος Χρανιώτης καλησπερίζοντας και τα υπόλοιπα αγαπημένα του πρόσωπα που βρίσκοντας μαζί με την Γεωργία Αβασκαντήρα στο κοινό.

Μια τρυφερή εκδήλωση αγάπης από τον δημοφιλή ηθοποιό…

zappit.gr