Χριστίνα Σταρακά: «Τα ΕΛ.ΤΑ. χρειάζονται μείωση σπατάλης κεντρικά, όχι λουκέτο σε καταστήματα» 

Σε δήλωσή της για το κύμα λουκέτων σε σειρά καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη Ελλάδα, η Βουλευτής του Κινήματος, Χριστίνα Σταρακά, υπογραμμίζει τα εξής:

«Λουκέτο στα καταστήματα ΕΛ.ΤΑ. στην Πάλαιρο, στο Παναιτώλιο, στον Άγιο Κωνσταντίνο, στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Στις 24 Ιουλίου, λουκέτο στα αντίστοιχα καταστήματα σε Κατούνα και Ματαράγκα. Λουκέτο και στο κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. στο γειτονικό Κομπότι που εξυπηρετεί και περιοχές του Δήμου Αμφιλοχίας. Και ποιος ξέρει πού αλλού θα μπει λουκέτο στις υπηρεσίες ΕΛ.ΤΑ. στη συνέχεια. Όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Με λίγα λόγια: Αντί να μειώσουν τη σπατάλη, την κακοδιαχείριση και τις απευθείας αναθέσεις τύπου Πάτσηδων κεντρικά, κλείνουν καταστήματα στην Περιφέρεια ερημώνοντάς την ακόμα περισσότερο. Αυτή είναι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είχε πει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά στο Αγρίνιο ότι «η Αιτωλοακαρνανία είναι μια περιοχή που κοιτάμε όταν θέλουμε μια μικρογραφία της χώρας». Αλήθεια έλεγε. Όπως έχουν καταντήσει την Αιτωλοακαρνανία «πρότυπο» ερήμωσης είτε με τα λουκέτα σε πανεπιστημιακές σχολές, είτε με τα λουκέτα σε καταστήματα ΕΛ.ΤΑ., είτε με την έλλειψη υποδομών, το ίδιο θέλουν να κάνουν σε όλη την ελληνική περιφέρεια

Οι συνάδελφοι Βουλευτές της Ν.Δ. έχουν να πουν κάτι ή έχουν πιει το αμίλητο νερό; Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής δε θα σιωπήσει, θα κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε την ανεγκέφαλη συρρίκνωση των ΕΛ.ΤΑ. που τσακίζει την Ελληνική Περιφέρεια».

 

Διαβάστε επίσης: Σταρακά: «Είναι τιμή μου να υπηρετήσω τον αγροτικό κόσμο αλλά και το ψηφιακό μέλλον της χώρας!»