Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι η σοβαρή προοδευτική Αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος»

Αποτιμώντας τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, η Βουλευτής Αιτωολοακαρνανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, υπογράμμισε σε δηλώσεις της τα εξής:

«Ένα είναι το βασικό πολιτικό συμπέρασμα από την τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης: Η σοβαρή, υπεύθυνη, προοδευτική Αντιπολίτευση που χρειάζεται η Βουλή και ο τόπος έχει Επικεφαλής τον Νίκο Ανδρουλάκη και μέλη της όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Ήταν χαρακτηριστική για παράδειγμα η αμηχανία του Πρωθυπουργού απέναντι στην πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για δημιουργία αποθέματος 150.000 κοινωνικών κατοικιών για να μπορούν να βρουν στέγη τα νέα ζευγάρια – γιατί ανέδειξε την αποτυχία της στεγαστικής πολιτικής της Ν.Δ. που δημιουργεί μόνο πελάτες για τις τράπεζες, χωρία να δίνει καμία λύση. Και ακόμα χαρακτηριστικότερη η σιωπή του στην πρόταση /πρόκληση του Νίκου Ανδρουλάκη «σας προκαλώ να δεχτείτε την πρόταση μας για στελέχωση των διοικήσεων οργανισμών και Νοσοκομείων μέσω ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού εντός των επόμενων δύο μηνών» – γιατί ανέδειξε πώς άλλο ο εκσυγχρονισμός στην πράξη (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και άλλο η απλή λογοκλοπή του «εκσυγχρονισμού» (Ν.Δ.).

Έτσι θα συνεχίσουμε. Μιλώντας για οικονομικές, κοινωνικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις και επαναστάσεις που η Ν.Δ. δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί, πόσο μάλλον να υλοποιήσει. Και έχοντας πάντα στο μυαλό αυτό που είπε ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.: «Αυτή είναι η πραγματική αγωνία των Ελλήνων πολιτών. Αυτή είναι η αγωνία προοδευτικού κόσμου:  Η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Κι εμείς θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να το πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης: ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Την Τετάρτη στην Πάτρα η ευρεία Περιφερειακή σύσκεψη για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές