Χρήστος Λώλος: Ο Αιτωλοακαρνάνας τερματοφύλακας έβαλε… αυτογκόλ στο «Deal» (Photos)

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια στην ελληνική τηλεόραση το «Deal» εξακολουθεί για άλλη μία χρονιά να μας χαρίζει δυνατές στιγμές χαράς και συγκίνησης.

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη ο Αιτωλοακαρνάνας Χρήστος Λώλος διεκδικώντας αρχικά έως 60.000 ευρώ και στη συνέχεια με το ανάλογο ρίσκο ακόμη και 120.000 ευρώ.

Όπως, δήλωσε δεν είναι άνθρωπος των λόγων αλλά των έργων. Σπουδάζει εργοθεραπεία, αγαπάει πολύ τα παιδιά, το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες. Στο παιχνίδι ήρθε για να καταφέρει να κάνει δύο ταξίδια. Ένα στο Λας Βέγκας μόνος του και ένα στο Μπαλί με γυναίκα. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μένει στο παγκράτι. Παίζει ποδόσφαιρο από μικρός στην αρχή ως σέντερ μπακ και έπειτα ως τερματοφύλακας. Αγαπάει πολύ τη μικρότερη αδερφή του την Έφη.

Όσον αφορά την καταγωγή του να διευκρινίσουμε πως η μητέρα του κατάγεται από την Ορεινή Ναυπακτία αλλά ο πατέρας του από το Κεράσοβο Μακρυνείας. Συχνά-πυκνά επισκέπτεται το Αγρίνιο.

Η δική του πορεία στο παιχνίδι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή βάζοντας κυριολεκτικά… αυτογκόλ. Μέσω ανταλλαγής που έκανε πήρε τα 10 ευρώ. Στο τέλος της βασικής διαδρομής διεκδίκησε τα 1.500 ευρώ μέσα από το 23ο κουτί επιλέγοντας το 23 Γ το οποίο όμως του έκοψε τα μισά χρήματα φεύγοντας από το παιχνίδι με 5 ευρώ.

Μπορεί από το παιχνίδι να μην έφυγε με τα χρήματα που θα ήθελε, όμως γνώρισε φίλους οι οποίοι θα τον συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής του και που ξέρει ίσως σε ένα άλλο παιχνίδι κάποια στιγμή στο μέλλον του δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)