Χρήστος Μπουρνούς: 26.000 ευρώ για τον… Λεονάρντο Ντι Κάπριο του «Deal»! (Photos)

Ένα από τα καλύτερα και μακροβιότερα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης το «Deal» συνεχίζει καθημερινά να μοιράζει συγκινήσεις και μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Από τις τελευταίες ημέρες του 2021 έγιναν γνωστές κάποιες αλλαγές μέσα από τις οποίες το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γιαννιώτης Χρήστος Φερεντίνος στον Alpha TV έτσι ώστε να υπάρχουν κι άλλες επιλογές υπέρ των παικτών που αγωνίζονται μετά από κλήρωση.

Σε ορισμένα επεισόδια μπορεί ένας παίκτης αντί για τις 40.000 και τις 60.000 χιλιάδες να έχει στο ταμπλό άρα και στα κουτιά τις 60.000 όχι μία αλλά δύο φορές. 

Επίσης, αν κάποιος βρει ένα ειδικό σύμβολο θα πρέπει να κάνει υποχρεωτικά ανταλλαγή ενώ μία τρίτη αλλαγή είναι αυτή της αντιπροσφοράς. Αν κάποιος δε θέλει να σταματήσει με όσα του δίνει ο τραπεζίτης λέει όχι και κάνει τη δική του… αντιπροσφορά αρκεί αυτή να έχει πιθανότητα πραγματοποίησης.

Στις 5 Ιανουαρίου 2022 ήταν η σειρά του νεαρού Χρήστου Μπουρνούς από την Κάρυστο του Νομού Ευβοίας να παίξει αντιμετωπίζοντας τον τραπεζίτη. 

Είναι φοιτητής εργοθεραπείας. Φτιάχνει αυτοκίνητα. Έχει ποζάρει στον φακό και ξέρει πολλά από υδραυλικά. Στο «Deal» ήρθε για να βοηθήσει τη μητέρα του να ξεχρεώσουν ένα στεγαστικό δάνειο που τους απασχολεί.

Έχει κάνει διάφορα ταξίδια μέσω της πρακτικής του σε Πολωνία, Γαλλία και Κύπρο έχοντας ζήσει και τη διαφορετική νοοτροπία που υπάρχει σε αυτές τις χώρες. Στη Γαλλία έζησε τις περισσότερες ημέρες και συγκεκριμένα στη Λυών.

Χαρακτηρίστηκε από τους συμπαίκτες του και τον Χρήστο ως ο «Λεονάρντο Ντι Κάπριο» του παιχνιδιού λόγω της εμφάνισής του.

Η πορεία του στο παιχνίδι ήταν συνεχώς ανοδική αφού κατάφερνε η μία προσφορά να είναι καλύτερη της άλλης. Μοναδική απώλεια από τα μεγάλα ποσά οι 40.000 διατηρώντας τις 10, τις 20 και τις 60 για τους περισσότερους γύρους. Ειδικά τις 20 και πολύ περισσότερο τις 60.000 οι οποίες του πρόσφεραν μία από τις μεγαλύτερες προσφορές των τελευταίων εβδομάδων. 

Οι 26.000 ευρώ ήταν τελικά το ποσό που κέρδισε και έκανε πολύ καλά και σταμάτησε έναν γύρο πριν το τέλος καθώς στο κουτί του ήταν μόλις οι 2.000 ευρώ. Αν και το σκέφτηκε δεν προχώρησε στο 23ο κουτί.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)