Χρήστος Ντέντης, από την Κόρινθο στα live του SYTYCD! (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Ο Χρήστος ζει μόνιμα στην Κόρινθο μαζί με την οικογένειά του. Ασχολείται από μικρός με το break dance. Όλα ξεκίνησαν από τον μεγαλύτερο αδερφό του, ο οποίος ήταν μέλος μιας ομάδας παιδιών στην Κόρινθο όπου χόρευαν μόνοι τους (δεν υπήρχαν βιντεάκια στο youtube) το συγκεκριμένο χορό.

Έτσι ο αδερφός του τον έβαλε στην ομάδα. Και μπορεί ο αδερφός του Χρήστου να αποχώρησε από την ομάδα εξαιτίας ενός τραυματισμού… εκείνος συνέχισε ακάθεκτος. Πάντα χόρευε στο σπίτι του, δεν έιχε χορέψει ποτέ μπροστά σε κόσμο ή χορευτές μέχρι το 2010, που από το σπίτι του… έφτασε να χορέψει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Εκείνη η φορά ήταν η πρώτη φορά που χόρεψε μπροστά σε κόσμο. Μάλιστα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Το 2011 ξαναδηλώνει συμμετοχή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μόνο που εκείνη τη φορά ως μέλος της ομάδας «LA Bboys». Πάλι έφτασε στον ημιτελικό όμως έχασαν από τους αντιπλαλους, «Dead Prezz». Ομως φέτος με τους «Dead Prezz» έγινε ομάδα και κέρδισαν σε μία εβδομάδα στο διαγωνισμό «Floor Wars» δυο συνεχόμενες φορές! Στο SYTYCD δεν ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στην αρχή, γιατί δεν πάνε όλοι… όμως αυτός ήταν τελικά και ο λόγος που δήλωσε συμμετο΄χη, αφού θα πανε όλοι γιατί να μην πάω και εγώ. Οι γονείς του τον στηρίζουν για τη συμμετοχή του, αλλά δεν τον φαντάζονται να χορεύει salsa και σύγχρονο. Όνειρό του είναι να γίνει ο καλύτερος break dancer στον κόσμο, αλλά με διάρκεια. ‘Εχει κοπέλα εδώ και ένα χρόνο, η οποία είναι χορεύτρια (συγχρονο, new style), ζει στη Γερμανία, μόνιμα. Γνωρίστηκαν στο «Βattle of the year». Βλέπονται συχνά με αφορμή τους διαγωνισμούς χορού που πηγαίνουν. Αν περάσει στην οντισιόν… δεν θέλει να φέρει κανέναν! Γεννήθηκε με ένα πρόβλημα στο έντερο, το έχει ξεπεράσει… μόνο οι γονείς του ξέρουν τι είχε, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να μάθει. Το μόνο που του έχει μείνει από αυτή την ιστορία είναι ένα σημάδι..

Αυτοδίδακτος. Μελετούσε break dance μέσω youtube. Χορεύει μόνο break dance και kung fu dance. Βγήκε πρώτος στην Ελλάδα στο «Red Bull bc one», έχει συμμετάσχει στα: Europe Finals, UK Bboys Champs και στο “Battle of the year” όπου έχει κερδίσει δυο φορές.