Χριστούγεννα στο Αγρίνιο (Ηχητικό)

Μαρία Παπαγεωργίου: «Ξεκίνησε ο στολισμός, που φέτος θα είναι καλύτερος από ποτέ – Προγραμματίζονται περισσότερες από εκατό εκδηλώσεις»

Θέματα πολιτισμού σε συνθήκες Covid-19 απασχόλησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα η Aντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Μαρία Παπαγεωργίου στον Φώτη Μπερίκο και στην εκπομπή του «Στον Ορίζοντα των Γεγονότων» στον «Antenna Star Radio FM 103.5».

H κα. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που εκ των πραγμάτων πλέον υπάρχουν, αλλά και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι εθελοντές, καθιστώντας την πόλη και το Δήμο Αγρινίου πολιτιστικό προορισμό.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις εκδηλώσεις και τις παράλληλες πρωτοβουλίες για το έτος «Κωσταντίνος Χατζόπουλος», αλλά και στο γεγονός ότι ο Δήμος έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα στους νέους καλλιτέχνες και στο μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής μας.

Σε ότι αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων, η κα. Παπαγεωργίου είπε ότι ο προγραμματισμός γίνεται κανονικά, με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει κάποια ανατροπή, σημειώνοντας ότι η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει και πως ο προγραμματισμός αφορά σε συνολικά περισσότερες από εκατό εκδηλώσεις, …σε μια πόλη που φέτος θα είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Ακούστε, όλη, ολόκληρη τη συνέντευξη της κας. Παπαγεωργίου στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: