Η Χρυσάνθη Διονυσίου στον «Antenna Star Radio FM 103.5» (Ηχητικό)

H συνέντευξη της νεαρής Αγρινιώτισσας που έχει βάλει «φωτιά», με τη φλόγα των στίχων της και τα τραγούδια της, στο YouTube.

H Golden Flow ή, κατά κόσμον, Χρυσάνθη Διονυσίου, βρέθηκε σήμερα στο studio, αυτή τη φορά όχι για να ηχογραφήσει κάποιο απ’ τα πραγματικά υπέροχα τραγούδια της, αλλά για να παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη.

Καλεσμένη του Φώτη Μπερίκου, στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και «Στον Ορίζοντα των Γεγονότων», η Χρυσάνθη Διονυσίου, που χωρίς μάνατζερ, χωρίς υποστήριξη από πουθενά και από κανέναν, έχει καταφέρει να διακριθεί σε έναν δύσκολο και απαιτητικό χώρο, μίλησε για την πόλη, για τα όνειρά της, για τις πηγές της έμπνευσής της:

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να τραγουδάω από μικρή. Όπου στεκόμουν και όπου βρισκόμουν. Γενικά πάντοτε άκουγα όλα τα είδη της μουσικής, αλλά κάπου εκεί στην εφηβεία ξεκίνησαν τα πρώτα χιπ χοπ ακούσματα. Ημισκούμπρια κλασσικά FF.C Razastarr, Dogmother και άλλα… Όσο το έψαχνα τόσο το μάθαινα. Και μου άρεσε πολύ. Μου άρεσε που ο καλλιτέχνης έγραφε τους στίχους του και τη μουσική του και δεν ήταν κάτι “ετοιματζίδικο”. Μετά σιγά σιγά ξεκίνησα να γράφω τα δικά μου στιχάκια. Τα στιχάκια έγιναν κουπλέ και τα κουπλέ ολόκληρα κομμάτια. Και κάπως έτσι ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο χώρο. Με κέρδισε το είδος ότι γράφω ότι αισθάνομαι. Με κέρδισε το ότι είμαι γυναίκα και ήθελα να τους πάω και κόντρα. Έχω συνεργαστεί με κάποια ονόματα του χώρου όπως είναι ο Nek από Moca Juniors, ο Sadomas, ο Dj JimmyMix και με τον Mr Erbie από τον Καναδά με τον οποίο δουλέψαμε πολύ και κάναμε το κομμάτι μας και βίντεο κλιπ. Το πρώτο μου βίντεο κλιπ. Στόχος μου είναι να το φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ, όταν έχεις τέτοιο μικρόβιο μέσα σου δε γίνεται να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Επίσης πρόσφατα ενώθηκα με φίλους και έχουμε παρέα το συγκρότημα DoMino».

Ακούστε τη συνέντευξη της Χρυσάνθης Διονυσίου στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: