«Χυλόπιτα» της Πετρούλας Κωστίδου στον «Big Brother» του ΣΚΑΪ

Τους έριξε μια «χυλόπιτα» ΝΑ – με το συμπάθιο!

Ο λόγος για την Πετρούλα Κωστίδου, η οποία απάντησε αρνητικά σε πρόταση που της έγινε από τους ιθύνοντες της παραγωγής του «Big Brother 2» να πάρει μέρος στο reality εγκλεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος αναμένεται να βγει στον αέρα του Σκάι στα τέλη του μήνα που διανύουμε, με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας την 27η Αυγούστου, αφού στόχος του σταθμού είναι να προλάβει τον ανταγωνισμό, κάτι που είχε πετύχει την περσινή χρονιά.

2

Ψάχνουν γυναίκες

Οπως ακούγεται, ωστόσο, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής είναι ευχαριστημένοι με τους άνδρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο reality και δεν ξέρουν ποιον να πρωτοδιαλέξουν, δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες υποψήφιες. Εκεί υπάρχει πρόβλημα, με αποτέλεσμα να έχουν βγει… στη γύρα αναζητώντας καλύτερο υλικό.

Κάπως έτσι έπεσε στο… τραπέζι το όνομα της Πετρούλας Κωστίδου, το κορίτσι που κάποτε «κόλαζε» τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνισή του στο δελτίο καιρού του Star, λέγοντας ατάκες όπως «Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα». Της έγινε, λοιπόν, επίσημη πρόταση, αλλά υπήρξε αρνητική και δεν ενδιαφέρθηκε να μιλήσει ούτε καν για χρήματα. Την παραπάνω πληροφορία επιβεβαίωσε η ίδια η Πετρούλα Κωστίδου στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώην κορίτσι του καιρού έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του εδώ και μερικά χρόνια, σπουδάζει ψυχολογία και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση.

espressonews.gr