Υδροδότηση Αμφιλοχίας: Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος (Photos)

Υδροδότηση Αμφιλοχίας: Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος

Σε τροχιά υλοποίησης μπήκε πλέον το έργο υδροδότησης της πόλης της Αμφιλοχίας με πόσιμο νερό από νέα γεώτρηση στους Γιαννοπούλους, μετά την εγκατάσταση του εργολάβου που έχει αναλάβει τη διαπεραίωσή του.

Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, επισκέφθηκε τον εργοταξιακό χώρο συνοδευόμενος από μηχανικούς της κατασκευάστριας εταιρείας, πραγματοποιώντας επιθεώρηση των υλικών κατασκευής που έχουν ήδη φτάσει στο σημείο.

Αναφορικά με το έργο που δίνει τέλος στην ταλαιπωρία δεκαετιών, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ένα τόσο ουσιώδες έργο για την πόλη μας, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία αλλά και απαξίωση που βίωναν επί δεκαετίες ολόκληρες κάτοικοι και επισκέπτες.

Με την ολοκλήρωση του έργου, σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα, θα υπάρχει πλήρης κάλυψη ολόκληρης της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με πόσιμο νερό.

Ταυτόχρονα όμως, η υλοποίηση μιας τόσο βασικής υποδομής, η οποία εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό μας για εξασφάλιση όλων των αναγκαίων υποδομών, μας επιτρέπει να μπορούμε να κάνουμε σχεδιασμούς και για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας, η οποία διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να μετατραπεί σε πόλο έλξης επισκεπτών, όπως αποδεικνύεται διαρκώς».

 

Διαβάστε επίσης: