Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις κεραίες 5G

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, με ανάρτησή του στο Twitter, απάντησε στον τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα, ο οποίος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι όσο καιρό βρισκόμασταν σε καραντίνα, κάποιοι τοποθέτησαν χιλιάδες κεραίες 5G.

«Σχετικά με το 5G και προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Ο σχετικός διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου. Από το 2021 οι πάροχοι θα αναβαθμίσουν σε 5G τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις υπάρχουσες κεραίες. Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει» έγραψε ο κ. Ζαριφόπουλος.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, σε μία ανάρτησή του στο Facebook, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως μέσω της χρήσης μάσκας καταστρέφεται το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και υποστηρίζει ότι «Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνοϊός θα ανθίζει».

Επίσης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και τα πρόσωπα της κυβέρνησης που κατά την περίοδο της πανδημίας παίρνουν αποφάσεις λέει «όχι» και ότι το μέλλον των παιδιών δεν ανήκει σε αυτούς αλλά ούτε «στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild».

protothema.gr