Χαρδαλιάς: Η υγεία επαφίεται στον πατριωτισμό των Αγρινιωτών

«Ο ιός βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας» είπε χθες κατά την ενημέρωση των συντακτών ο Χαρδαλιάς. «Το αποδεικνύουν και τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, καθώς η επιδημιολογική εικόνα ορισμένων περιοχών δείχνει σημεία επιδείνωσης που μας προβληματίζουν».

  • του Λευτέρη Τηλιγάδα

Και συνέχισε:

«Γι’ αυτό απευθύνω έκκληση στους κατοίκους του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, Κέρκυρας, Ορεστιάδας, Σκιάθου, Ικαρίας, Πάτμου, Νάξου, Καρπάθου και του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου να είναι ιδιαίτερα συνεπείς στην τήρηση των κανόνων.  Στις περιοχές αυτές παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου τα τελευταία 24ωρα. Συνέπεια όμως είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να δείχνουμε όλοι μας».

Μπορεί να βρισκόμαστε στη χειρότερη και πιο κρίσιμη καμπή της πανδημίας, μπορεί τα νοσοκομεία του Αγρινίου και του Μεσολογγίου να είναι στα όρια τους και να έχουν μετατραπεί σε εμβολιαστικά κέντρα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στο ρίσκο. Εξακολουθεί να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για το βιαστικό άνοιγμα δραστηριοτήτων της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής, ιδιαίτερα του τουρισμού, για τον οποίο δέχεται πιέσεις, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα το βρούμε μπροστά μας.

  • Ειδικά στις δύο μεγάλες πόλεις του νομού.

Το νου σας, λοιπόν… Ισχύει και εδώ η ακροτελεύτια διάταξη:

Η Δημόσια υγεία στην περιοχή επαφίεται στον πατριωτισμό των Αγρινιωτών και των Μεσολογγιτών.