Ο Υπ. Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την περιοδεία στην Αιτ/νία

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψή του στην Αιτωλοακαρνανία όπου συναντήθηκε με στελέχη της ΝΟΔΕ, με παλιούς φίλους Οννεδίτες , στελέχη Τοπικών Επιτροπών της Ν.Δ. και είχε ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμά. Επίσης παρεχώρησε συνεντεύξεις σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σήμερα Πέμπτη 18/4/19 ο κ. Μιχαλολιάκος επισκεπτόμενος τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο είχε σημαντικές επαφές. Κατά την συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρο Καχριμάνη συζήτησε την πορεία των αναπτυξιακών έργων που εκτελούνται στην Ήπειρο και αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους με τους οποίους θα επιτύχει η Περιφέρεια να απορροφήσει πλήρως τα Ευρωπαϊκά κονδύλια συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών και της ποιότητας της ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Πολυτέκνων Γονέων Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο και την Αντιπρόεδρο κα Βίκυ Λέτσιου. Αναφέρθηκαν στην βαριά φορολογία η οποία πλήττει κυρίως τις πολύτεκνες οικογένειες και ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η Ν.Δ. ως Κυβέρνηση θα ενισχύσει τους πολυτέκνους όχι μόνο μειώνοντας την αβάσταχτη φορολογία, αλλά και θα επαναφέρει χορηγήσεις απαραίτητες για την στήριξη των οικογενειών τους.

Ακολούθως ο Υποψ. Ευρωβουλευτής, επισκέφθηκε το Μέτσοβο, γενέθλια γη του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τζαφέα, με μέλη της Οικογένειας Αβέρωφ, καθώς και με τον πρώην

Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιάννη Αβέρωφ. Ο κ. Μιχαλολιάκος καταφανώς συγκινημένος από την επίσκεψή του στο Μέτσοβο και τις συναντήσεις του με μέλη της Οικογένειας Αβέρωφ μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ευρισκόμενος στο Μέτσοβο αισθάνομαι βαριά την παρακαταθήκη του Ευάγγελου Αβέρωφ ο οποίος αφιέρωσε όλη του την ζωή αγωνιζόμενος για την Πατρίδα και την Δημοκρατία. Εμείς οι μεταγενέστεροι έχουμε χρέος να τηρούμε την παρακαταθήκη του μεγάλου πολιτικού και να θυμόμαστε πάντα την φράση των προγόνων μας ……την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω».

Αύριο ο. κ. Μιχαλολιάκος θα επισκεφθεί την Πρέβεζα την Ηγουμενίτσα και την Λευκάδα.