Ο Υποδιοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. Ιωάννης Νικόπουλος στο Κ.Υ. Μύτικα

Αισθήματα αισιοδοξίας προκάλεσε σήμερα 13 Ιανουαρίου 2022, η δεύτερη επίσκεψη μέσα σε οκτώ ημέρες, του Υποδιοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (6ης Υ.ΠΕ) κυρίου Ιωάννη Νικόπουλου, στο νέο κτήριο του Κέντρου Υγείας (Κ.Υ) Μύτικα.

Του Νίκου Θωμά Νταή
σ. Συμβολαιογράφου

Στον ευρύ περιβάλλοντα χώρο του νέου κτηρίου του Κ.Υ, τον ανέμεναν ο Αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Παληογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Έργων κύριος Βασίλειος Πολύζος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μύτικα κύριος Δημήτριος Φάρρος και αρκετός κόσμος.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου ανέφεραν στον κύριο Νικόπουλο ότι είναι κρίμα να παραμένει κλειστό μακροχρόνια ένα σύγχρονο κτήριο, με αφορμή και αιτία διάφορες μικροελλείψεις!

Τις ίδιες διαμαρτυρίες εκδήλωσαν με φωνές και ο κόσμος!

Ο κύριος Νικόπουλος, παρόντος και του Διευθυντή του Κ.Υ Μύτικα κύριου Ιωάννη Χρόνη, ο οποίος ανέφερε τις ελλείψεις στον κύριο Νικόπουλο, έδινε τις δέουσες απαντήσεις μαζί με τους παραπάνω εκπροσώπους του Δήμου, διαβεβαιώνοντας ότι αυτές θα εκτελεστούν σύντομα.

Ο κύριος Νικόπουλος, ύστερα από τις διαλογικές αυτές σύντομες συνομιλίες, αφού έλαβε τον λόγο ενώπιον όλων των παρευρεθέντων, τόνισε λέγοντας: «Το Κέντρο Υγείας θα ανοίξει, δεν θα το αφήσουμε κουφάρι». Όταν ο κόσμος του φώναξε: «Μετά ένα χρόνο;» Απάντησε: «Σε ένα μήνα. Σε ένα μήνα», προς ικανοποίηση όλων!

Η επίσκεψή σας κύριε Υποδιοικητά, αγαπητέ συμπατριώτη Ηπειρώτη Γιατρέ κύριε Νικόπουλε, χαροποίησε όλους τους κατοίκους της περιοχής, όταν πληροφορήθηκαν τη ρητή διαβεβαίωση σας και υπόσχεση ότι το νέο κτήριο θα ΑΝΟΙΞΕΙ σε ένα μήνα και έτσι θα τελειώσει το μαρτύριο, ο φόβος και ο κίνδυνος που διακατέχει τον κόσμο μήπως, το παλιό που έχει σαπίσει, μία νύχτα οι δυνατοί άνεμοι, οι τυφώνες και τα φουρτουνιασμένο κύματα, το πετάξουν στη θάλασσα.

Τότε θα προστρέξετε να το ανοίξετε! Τότε όμως θα τρέξουν τα κανάλια να διεκτραγωδίσουν το απαράδεκτο συμβάν! Τότε όμως θα είναι ΑΡΓΑ και θα έχει εκτεθεί και η 6η Υ.ΠΕ και άλλοι συνυπεύθυνοι και θα ζητηθούν και ΕΥΘΥΝΕΣ, ποινικές και αστικές, διότι θα έχουν κινδυνεύσουν ζωές και η ΥΓΕΙΑ των κατοίκων της εγκαταλελειμμένης αυτής περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και των απέναντι μας δύο Νησιών Καλάμου και Καστού, όταν μάλιστα υπό την απειλή του κορωνοϊού, στήνονται Νοσοκομειακές Μονάδες ακόμα και επάνω σε πλοία και εμείς κρατάμε κλειστό ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας, λόγω μικροελλείψεων!

«Φρίξον Ήλιε!»

Σπεύσατε λοιπόν κύριε Υποδιοικητά, αγαπητέ κύριε Νικόπουλε! «Οι καιροί ου μενετοί»!

Ας μη «διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίομεν την κάμηλον», δεν πάει άλλο!

«ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ»!

Μη μας απογοητεύσετε και εσείς! Η ιατρική σας επιστήμη και η Ηπειρωτική σα καταγωγή σας καλούν να τις ΤΙΜΗΣΕΤΕ! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!

Μύτικας 13 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος

Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου

FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

Υ.Γ.: Στο τέλος της επίσκεψης, ο Αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Παληογιάννης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κύριο Δημήτριο Φάρρο, φιλοξένησαν τον κύριο Νικόπουλο, σε καφετέρια του Μύτικα και του προσέφεραν καφέ.

xiromeronews.blogspot.com