Υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη ο Βασίλης Βλάχος

Με μία λιτή ανακοίνωση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, γνωστοποίησε πως υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Βασίλης Βλάχος.

Όπως, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Βασίλης Βλάχος (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας), θα είναι μαζί μας, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη Δυτική Ελλάδα του μέλλοντός μας».

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Βλάχος ανάρτησε τα παρακάτω:

«Αγαπητοί συντοπίτες,

στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ζούμε, δραστηριοποιούμαστε και εργαζόμαστε πολλοί νέοι άνθρωποι, που καθημερινά αγωνιζόμαστε στον Τόπο μας.

Αξίζει να έχουμε επάξια εκπροσώπηση και ενεργή εμπλοκή στη λήψη αποφάσεων για το καλό της περιοχής μας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, είναι ένας νέος άνθρωπος που πριν 4 χρόνια ξεκίνησε με ένα όραμα, τον εμπιστευθήκαμε και πλέον έχει βάλει γερές βάσεις για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Μοιράζομαι μαζί του το κοινό όραμα για τη Δυτική Ελλάδα και για τον λόγο αυτό ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ την πρόταση του Περιφερειάρχη να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας).

ΕΙΝΑΙ τιμητικό να σε προσκαλούν να ενισχύσεις τον αγώνα για έναν καλύτερο αύριο.

ΕΙΝΑΙ σημαντικό να εκτιμούν ότι ως νέος άνθρωπος και επιχειρηματίας του τόπου, με γνώση, με ικανότητα και θέληση μπορείς να βοηθήσεις να πάει ο Τόπος μας Μπροστά.

Θέλω να αγωνιστώ για την Αιτωλοακαρνανία και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε να συνεχιστεί το έργο της ανάπτυξης, να αναδειχθούν και αξιοποιηθούν οι δυνατότητες της περιοχής μας και να κατακτηθούν νέοι στόχοι.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 συμπορεύομαι με τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Ως Νέος άνθρωπος και επιχειρηματίας του τόπου, τολμώ να βγω μπροστά.

Ζητώ την ψήφο σας για να αγωνιστώ για όλους Εμάς».

 

Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη ο Γιώργος Βελισσάρης