Υποψήφιος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Δυτικό Τομέα Αθηνών ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για τρεις δεκαετίες σημείωσε πως θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, που συνέδεσε το όνομά του με τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, αυτές στα Γλυκά Νερά και στην Πάτρα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο news247.gr, o κ. Κατερινόπουλος, που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για τρεις δεκαετίες, από πολλά, διαφορετικά και πρωτοπόρα για την εποχή πόστα, εκφράζει την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά για να προσφέρει – όπως αναφέρει με νόημα- με τις επαγγελματικές γνώσεις που έχει αποκτήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην αναδιοργάνωση της αστυνομίας και στη δημιουργία αντεγκληματικής πολιτικής επ’ ωφελεία του πολίτη.

«Αυτή βέβαια δεν είναι ενός ανδρός υπόθεση, αλλά θα μπορούσε να χαραχτεί μία τέτοια γραμμή. Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος να ασχοληθώ με τα οικονομικά. Αλλά με το κομμάτι αυτό, των σωμάτων ασφαλείας, ναι, μπορώ», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

«Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Έτσι τουλάχιστον με διαβεβαίωσαν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα βέβαια. Θα είμαι στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, δηλαδή Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Ίλιον, Καματερό, Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, το κομμάτι αυτό», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Εξάλλου, σε ανάρτησή του ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρει:

Μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου ως υποψήφιος Βουλευτής στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στην Δυτική Αθήνα.

Στο Ίλιον, την Πετρούπολη,το Καματερό, τους Αγίους Αναργύρους,το Χαϊδάρι, το Περιστέρι, το Αιγάλεω,την Αγία Βαρβάρα, γειτονιές που έζησα και μεγάλωσα τα παιδιά μου, γειτονιές που πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωης μου.

Η ώρα της ευθύνης πλησιάζει και είναι κρίσιμη, όχι μόνο για την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, αλλά και για την χώρα μας.

Σας καλώ να είστε συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Μοναδικός μου στόχος η ενδυνάμωση της Παράταξης μας.

Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους της Παραταξης μας.

Μαζί με τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλακη, τους Συντρόφους και Φίλους, μπορούμε να τα καταφέρουμε.