Υπόθεση Λιγνάδη: Βρέθηκαν στο σπίτι του άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών

Έξι νέες καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εφημερίδα «Μπαμ», με πιο σημαντική και ανατριχιαστική να είναι αυτή που αφορά την ύπαρξη αδειών παραμονής ανήλικων αλλοδαπών στο σπίτι του.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, η τρίτη κατά σειρά, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν και πάλι σημαντικά ευρήματα για την υπόθεση.

Όπως προκύπτει από την έκθεση κατάσχεσης εντύπων και πειστηρίων που έστειλε η αστυνομία στην 19η τακτική ανακρίτρια, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 52 πειστήρια. Ανάμεσα τους περούκες, μάσκες, ερωτικά βοηθήματα, βιντεοκασέτες και CD, αλλά και φωτογραφίες του σκηνοθέτη με ανήλικα, ερωτικά γράμματα παιδιών ακόμα και άδειες παραμονής ανήλικων αλλοδαπών.

Αλήθεια γιατί υπήρχαν άδειες παραμονής ανηλίκων στο σπίτι του; Από και ως που διέθετε τέτοια έγγραφα και ποιος του τα είχε προμηθεύσει; Τα ερωτήματα είναι μεγάλα και πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

Την ίδια ώρα τα ΜΜΕ μας ενημερώνουν ότι o Δ. Λιγνάδης προσεύχεται και περνάει ατέλειωτες ώρες στο εκκλησάκι των φυλακών της Τρίπολης, δέχεται ηλεκτρονικό επισκεπτήριο και λαμβάνει αγωγή με αντικαταθλιπτικά.

rosa.gr