Ζάκυνθος: Νέος Αντιδήμαρχος Τουρισμού ο Αναστάσιος Μαρίνος

Ζάκυνθος: Νέος Αντιδήμαρχος Τουρισμού ο Αναστάσιος Μαρίνος

Με τη παρούσα δημοσίευση θα ήθελα να ενημερώσω τον ζακυνθινό λαό ότι ύστερα από πρόταση του Δημάρχου και ατελείωτες ώρες συζητήσεων αποφασίστηκε από κοινού να αναλάβω τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Τουρισμού.

Καταρχήν ενημερώνω ότι η θέση από την οποία θα εργάζομαι καθημερινά ακατάπαυστα και αδιάκοπα θα είναι ΑΜΙΣΘΙ θέλοντας μόνο να βοηθήσω το νησί μου χωρίς να θέλω κάποιο προσωπικό ή πόσο μάλλον οικονομικό όφελος.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο κύριο Νικήτα Αρετάκη αλλά και στον Ζακυνθινό λαό για τη συνεχή και πολυετή στήριξή του. Θεωρώ τον εαυτό μου ως τον καθ’ υλην αρμόδιο για τη θέση αυτή αφού στον τομέα του τουρισμού δηλώνω παρών για περισσότερα από 30 χρόνια, μέσω της εμπειρίας μου αυτής θα συμβάλλω υποδειγματικά και θα σταθώ στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων αλλά και των προκλήσεων που έχουν προκύψει αναφορικά με την πανδημία του COVID-19.

Χρόνος δεν υπάρχει και ήδη μετράμε αντίστροφα μέχρι την επόμενη τουριστική περίοδο στην οποία όλοι ευελπιστούμε να είναι εμφανώς καλύτερη από τη φετινή σε αυτό που θα μπορέσω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα εργαστώ εντατικά, μεθοδικά, με αφοσίωση και με συναίσθηση και πάντα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο.

Είναι γνωστό εν τοις πάσι ότι πέραν του 70% των εσόδων του νησιού μας προέρχεται από τον τουρισμό από δω και στο εξής θα σταθώ στο πλάι όλων των ξενοδόχων της Ζακύνθου και θα είμαι στη διάθεσή τους οποιαδήποτε στιγμή, διότι σε αυτούς χρωστάμε ότι η Ζάκυνθος αποτελεί τον προορισμό χιλιάδων τουριστών κάθε καλοκαίρι.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι σε συνεργασία με το Δήμαρχο τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν και θα ενώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Με εκτίμηση

ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Μαρίνος Αναστάσιος