Ζεστό κρασί με εσπεριδοειδή

Υλικά

Μερίδες: 8-10

Διαδικασία

  1. Βάζουμε το κρασί, τη ζάχαρη, τον χυμό και τα μπαχαρικά σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Αφήνουμε να πάρει μία βράση το μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  2. Δοκιμάζουμε και, αν θέλουμε πιο γλυκό το ποτό μας, προσθέτουμε λίγη ακόμα ζάχαρη και ανακατεύουμε για να διαλυθεί. Προσθέτουμε τις ροδέλες και τις φλούδες των εσπεριδοειδών.
  3. Αφήνουμε το ποτό για περίπου 10 λεπτά να αρωματιστεί καλά. Αν έχει χλιάνει πολύ, το ξαναζεσταίνουμε.
  4. Σερβίρουμε σε κανάτα, σε θερμανθεκτικά ποτήρια ή σε κούπες.

gastronomos.gr