Ζέτα Μακρυπούλια: Το ραντεβού με τον ΑΝΤ1 και οι ενδοιασμοί για τη νέα σεζόν

Ένα από τα βαριά χαρτιά του ΑΝΤ1 θεωρείται η Ζέτα Μακρυπούλια!

Η ηθοποιός έχει δοκιμάσει τις ικανότητές της στην παρουσίαση βρισκόμενη στο τιμόνι του «Ρουκ Ζουκ» τα τελευταία χρόνια. Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 σαρώνει στη ζώνη μετάδοσής του κατακτώντας διαδοχικές πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης κάθε μεσημέρι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε υπογράψει με τον ΑΝΤ1 συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνου το καλοκαίρι του 2019. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη σεζόν μπαίνει στον δεύτερο χρόνο του νέου συμβολαίου που είχε υπογράψει. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» από τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου η παρουσιάστρια είχε ραντεβού με τον ΑΝΤ1 τις προηγούμενες ημέρες.

Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις απόψεις τους για τη νέα σεζόν. Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος, η Ζέτα Μακρυπούλια εξέφρασε τους ενδοιασμούς της για τη συνέχιση του «Ρουκ Ζουκ» και τη νέα σεζόν. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ηθοποιός σημείωσε ότι είναι πιθανό το πρόγραμμα να κάνει κοιλιά και ότι είναι προτιμότερο να σταματήσει τώρα που είναι στα πάνω του.

Από το κανάλι δε συμμερίστηκαν την άποψή της κι έτσι το τηλεπαιχνίδι θα συνεχίσει να μεταδίδεται κανονικά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Όπως τονίστηκε από την πλευρά του σταθμού, το «Ρουκ Ζουκ» έχει χτίσει το δικό του κοινό και είναι δύσκολο να το χάσει, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι απαντήσεις των παικτών γίνονται viral.

Σύμφωνα πάντως με τη Νάνσυ Νικολαΐδου στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί τη Νο.1 επιλογή σε περίπτωση που του κανάλι εντάξει στο πρόγραμμά του και βραδινό show την επόμενη σεζόν στην prime time ζώνη.

dailymedia.gr