Ζήσαμε να το διαβάσουμε κι αυτό (Εμπεριέχει άσμα)

«Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου, για το γεγονός ότι όλα σχεδόν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησής του», έτσι λέει, «έχουν αξιοποιηθεί σε κομβικούς ρόλους και θέσεις τόσο από τη Νέα Δημοκρατία, όσο και από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

Αυτά είναι!!!

Και όμως, είναι αλήθεια. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η στήλη «secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά, που κυκλοφορεί.

Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε, αλλά κυρίως, τι άλλο θα βιώσουμε στο πετσί μας.

Αλλά θα μου πείτε: «Σιγά τη δήλωση! Υπάρχει τίποτα πιο φυσικό από αυτό;»

Αλλά να, έτσι όπως το διάβασα, θυμήθηκα το Δημητράκη από τα Γιάννενα, που γύρναγε πάντα μόνος και διαρκώς μονολογούσε.

Μια μέρα δύο παρέες τον βρήκαν αμίλητο να κάθεται και να περιεργάζεται μια κάμπια στη μπλούζα του. Άρχισαν λοιπόν να τον «τσιγκλάνε» για να πει κάτι από τα «νόστιμα παράλογα» που συνέθεταν τους ατέλειωτους μονολόγους του.

Κάποια στιγμή, όταν ο Δημητράκης κουράστηκε να παίζει με την κάμπια, σηκώθηκε, πήγε και στάθηκε ανάμεσα στις δυο παρέες:

«Κάποτε ήταν ένα μεγάλο φορτηγό, φορτωμένο με σκόνη, που ήρθε και την άδειασε εδώ ακριβώς», είπε και έδειξε το σημείο στο οποίο στέκονταν ανάμεσά τους.

«Μετά», είπε, «πήγε πίσω, πίσω, πίσω» (Άρχισε κι αυτός να πηγαίνει προς τα πίσω), «πήρε φόρα», (άρχισε να τρέχει προς το σημείο που είχε υποδείξει προηγουμένως) «και έδωσε μια στη ξεφορτωμένη σκόνη», είπε, «και πήγε η μισή σκόνη από δω και η άλλη μισή από κει», κατέληξε, δείχνοντας εναλλάξ προς τις δύο παρέες.

Η λέξη «σκόνη» χρησιμοποιείται από τον γράφοντα ως καμουφλάζ της πραγματικής λέξης που χρησιμοποίησε ο Δημητράκης και της οποίας τα δύο πρώτα γράμματα είναι ίδια με τα δύο πρώτα γράμματα της λέξης «σκόνη».

Αλλά να νιώθεις και περήφανος για τη σκόνη που έγινε κουρνιαχτός, πάει πολύ.

Υ.Γ. Αυτό το άσπρο σημαδάκι στο μάγουλο του πρώην πρωθυπουργό, είναι «ψείρα», γιατί… πρέπει να το έχει η γκλάβα σου, να κατεβάζει ψείρες


Γράφει και υπογράφει ο Εγκεφαλογράφος
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr