Ζούμε ιλαροτραγωδίες, κ. Διοικητά

Άμα δεν είστε σίγουροι για το νούμερο του τηλεφώνου σας μετά την ολοκλήρωση του rapid test, μην το δίνετε, γιατί κάποιος άλλος θα πάρει το μήνυμα που σας αφορά και… μετά θα έχουμε κι άλλα: θα σταλούν δελτία τύπου, θα αφυπνιστούν συνειδήσεις, θα… σηκωθεί κουρνιαχτός (Δείτε ΕΔΩ)

  • του Λευτέρη Τηλιγάδα

Άσε δηλαδή, που μπορεί να μην είναι και λάθος του κυρίου που έκανε το τεστ, αλλά απροσεξία της νοσηλεύτριας ή του νοσηλευτή που πήρε τα στοιχεία.

Τουλάχιστον εσείς, κ. Διοικητά, το είχατε σίγουρο: δεν είχατε κάνει test… δεν σας αφορούσε το μήνυμα.

Τι να πω κι εγώ, που με πήρανε τηλέφωνο την προηγούμενη Δευτέρα και μου είπαν ότι είμαι αρνητικός στο rapid test που έκανα το πρωί εκείνης της ίδιας μέρας και με πήραν ξανά τηλέφωνο την άλλη μέρα το πρωί και μου είπαν πως το μοριακό, που έκανα λίγο νωρίτερα από το rapid, ήταν θετικό!

Αντιλαμβάνεστε ποια διαχείριση συναισθημάτων έπρεπε να διεκπεραιώσω, ο έρμος.

Ευτυχώς η καραντίνα στην οποία βρίσκομαι, με βοηθάει να τα βρω και με τον εαυτό μου, και με την επιστήμη, και με το σύστημα διαχείρισης κρίσεων.

Αμ! το άλλο, πού τo πάτε; Τρεις φορές τη μέρα απολύμανση σπιτιού, δεν είναι πολύ;

Πολύ είναι, αλλά βλέπεις δεν μου φταίει τίποτα και η σύντροφός μου, που μπήκε στην απομόνωση εξ αιτίας μου.

Αμ το άλλο!… που θα βγει από την καραντίνα και δεν θα ξέρει αν την «έχει περάσει» την «αρρώστια», ή την έχει προσπεράσει «αβρόχοις ποσί», που λένε οι φιλόλογοι ή αλλιώς ως ασυμπτωματική, που λένε οι γιατροί.

Θέλαμε, δεν θέλαμε, έχουμε αυτοανακηρυχθεί και οι δύο persona non grata, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Στο μισό σπίτι εγώ, στο άλλο μισό αυτή. Μόνο η χλωρίνη, το απολυμαντικό και το αντισηπτικό ευδοκιμούν παντού.

Μην αναρωτιέστε λοιπόν, κ. Διοικητά. Γενικά η κατάσταση είναι για πολλά γέλια και… για πολλά κλάματα.