Γ. Ζουμπουρλής στο AgrinioTimes.gr: «Μεγάλη συμμετοχή στους μαστογραφικούς ελέγχους της Ε.Α.Ε.» (Video – Photos)

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου στον αίθριο χώρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 και Χρ. Σμύρνης – Πεζόδρομος) από τις 09:00 το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022 κλιμάκιο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διενεργεί δωρεάν μαστογραφίες, στο πλαίσιο δράσης για τον καρκίνο του μαστού. (Δείτε εδώ).

Η διαδικασία, η οποία γίνεται με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, θα ολοκληρωθεί στις 17.00 το απόγευμα, ενώ στις 18:00 έχει προγραμματιστεί Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Γιώργος Αγραφιώτης.

Η ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

Ο Τεχνολόγος Ακτινολόγος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Γιώργος Ζουμπουρλής μίλησε στο AgrinioTimes.gr, για τη σπουδαιότητα του τακτικού μαστογραφικού ελέγχου για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, επισημαίνοντας ταυτόχρονα το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας, καθώς μέχρι σήμερα έχει διαγνωστεί μεγάλο ποσοστό γυναικών οι οποίες νοσούσαν χωρίς να το γνωρίζουν.

Δείτε όσα είπε ο κ. Γιώργος Ζουμπουρλής στο AgrinioTimes.gr: