Ήρθε για να μείνει ο Προμηθέας Πατρών!

191839

Ο νεοφώτιστος Προμηθέας Πατρών έκαμψε την αντίσταση του Λαυρίου και έφτασε τις τρεις νίκες στην φετινή Α1, επικρατώντας 64-61 του Λαυρίου. Καθοριστικό τρίποντο του Κλαρκ στα 14’’ πριν τη λήξη.

Τις τρεις νίκες στην Α1 έφτασε ο Προμηθέας Πατρών που ίδρωσε, αλλά τα κατάφερε απέναντι στο Λαύριο. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν 64-61 και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 3-3 (το ίδιο έχουν και οι ηττημένοι), στέλνοντας μήνυμα πως είναι αποφασισμένοι να μείνουν για τα καλά στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Οι Πατρινοί βρίσκονταν «καθαρά» σε θέση οδηγού ως το 27’, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι «επέστρεψαν», βρήκαν λύσεις στο σκοράρισμα και διεκδίκησαν στα ίσα το ροζ φύλλο αγώνα, ωστόσο το μεγάλο τρίποντο του Κλαρκ 14’’ πριν τη λήξη του ματς… έγειρε την πλάστιγγα και χάρισε ουσιαστικά τους δύο βαθμούς στους γηπεδούχους.

Ο προαναφερθείς Αμερικανός γκαρντ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 15 πόντους, 10 είχε ο Τζόνσον, 9 ο Φαγέ που… έμεινε στην πρώτη περίοδο, ενώ άλλους τόσους με 11 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Μουρ. Για το Λαύριο, από 17 είχαν οι Μπολντς (κράτησε όρθια την ομάδα του στο «δύσκολο» πρώτο μισό του αγώνα) και Γιανγκ, ενώ έναν λιγότερο σημείωσε ο Τζόνσον.

inner
inner

sport-fm.gr