Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση του θανάτου του Δημήτρη Καλλιάνου

Ο γνωστός Ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του, Δημήτρη Καλλιάνου.

Ο Δημήτρης Καλλιάνος έφυγε από τη ζωή στις 25 Απριλίου 2024, μετά από νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο Γιάννης Καλλιάνος έχει καταγγείλει δημόσια ότι ο πατέρας του υπέστη ακρωτηριασμούς και κακή ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το γραφείο του Αλέξη Κούγια ανακοίνωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαλευκανθεί η υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Πιστεύουμε ακράδαντα στο δικαίωμα της αλήθειας και θα εργαστούμε με ζήλο για να ρίξουμε φως σε όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του Γιάννη Καλλιάνου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανάληψη της υπόθεσης από τον Αλέξη Κούγια δίνει νέα τροπή στην υπόθεση και εντείνει τα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Δημήτρη Καλλιάνου.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, Μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για το χειρισμό της υπόθεσης, ενώ η Αντιπολίτευση καλεί για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ενδεικτικά, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, ενώ το ΜέΡΑ25 έκανε λόγο για «κρατική συγκάλυψη».

 

Διαβάστε επίσης: Νίκαια: Σωματική επίθεση από Δημοτικό Σύμβουλο σε Αντιδήμαρχο