Ήττα και πρόκριση… θρίλερ για την Εθνική U19

550_334_430836

Η Εθνική U19 ηττήθηκε 2-0 από τη Γαλλία στην Κατερίνη, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Euro μετά το 2-2 μεταξύ Ουκρανίας και Αυστρίας στο άλλο ματς του ομίλου.

Η Γαλλία αιφνιδίασε τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γκούμα, καθώς κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Μουκτάρ Ντιακαμπί, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαμέ Κιλί.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να ανασυνταχθεί μετά το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε, ωστόσο δεν κατάφερε να προκαλέσει “ρήγματα” στη γαλλική άμυνα.

Οι “τρικολόρ” δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία να προφυλάξουν το προβάδισμα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των Γάλλων.

Στο δεύτερο μέρος η Εθνική παρουσιάστηκε βελτιωμένη και απείλησε με τον Βέργο σε ορισμένες περιπτώσης τον Καμαρά, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 64ο λεπτό μάλιστα οι Γάλλοι έκαναν το 2-0 όταν Νεάλ Μοπαΐ γύρισε στον Ντεμπελέ κι εκείνος από το ύψος του πέναλτι νίκησε για δεύτερη φορά τον εξουδετερωμένο Κότσαρη.

Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και με τη νίκη αυτή οι Γάλλοι προκρίθηκαν στα ημιτελικά με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι διεθνείς μας μετά το τέλος του αγώνα περίμεναν με αγωνία να τελειώσει και το άλλο ματς του ομίλου και πανηγύρισαν έξαλλα μετά το 2-2 μεταξύ Ουκρανίας και Αυστρίας που τους έδωσε την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης.

real.gr