Ακαρνανία: Σχηματισμός δικογραφίας για οπλοκατοχή – Σύλληψη τριών ημεδαπών

1_12

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για οπλοκατοχή
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι χθες νωρίς το πρωί βρέθηκαν  κρυμμένα πίσω από καφάο του ΟΤΕ : α)  ένα πιστόλι μη λειτουργικό, με άδειο  το  γεμιστήρα  του, β)  ένας  σουγιάς συνολικού μήκους 37 εκατοστών  και γ) μία πτυσσόμενη ράβδος.

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για  κλοπή κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, (δυο 16 ετών  και  ο τρίτος 17 ετών), διότι ενεργώντας από κοινού  αφαίρεσαν από ψυγείο περιπτέρου ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού τρόφιμα αξίας 30 ευρώ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Τραυματισμός ατόμου από πτώση στο οδόστρωμα
Χθες το βράδυ, 71χρονος ημεδαπός, κινούμενος πεζός στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε  σε χωμάτινο τμήμα του παράδρομου της υπό κατασκευή Νέας Εθνικής οδού Πατρών – Αθηνών,  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην μέση και στα άκρα του. Ο παθών διεκομίσθη  με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών « Ο Άγιος Ανδρέας», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του,  τρεις  νάιλον συσκευασίες με  κάνναβη, συνολικού  βάρους 14,2- γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Φρίξα Ηλείας, από αστυνομικούς του Aστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί
ποινή φυλάκισης δεκατριών μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, καθώς  και  χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) Ευρώ.

Σύλληψη ενός  αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη,  χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών –   Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας,  47χρονος  αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμφίκλειας, σύμφωνα με την οποία του είχε  επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικό πρόστιμο διακοσίων ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών –  Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες, (δυο 26χρονοι και ένας 32χρονος),  διότι σε αστυνομικό  έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν,  βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη μιας  ημεδαπής για  παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη,  χθες το βράδυ στον Πύργο,  από αστυνομικούς του  Τμήματος Τροχαίας Πύργου, 41χρονη ημεδαπή,  διότι  ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών και σε έλεγχο που της πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι  οδηγούσε το όχημα της υπό την επίδραση αλκοόλ,  ενώ παράλληλα στερείται αδείας ικανότητας οδηγήσεως.