“Βουλιάζει” το Κεφαλόβρυσο από τη μεγάλη συγκέντρωση

"Βουλιάζει" το Κεφαλόβρυσο από τη μεγάλη συγκέντρωση

Click to enlarge image agrotes-kefalovriso-21.jpgClick to enlarge image agrotes-kefalovriso-21.jpgtransparent

transparent (2)

 

Η κινητοποίηση είναι τεράστια, ο κόσμος πολυπληθής και ο παλμός μεγάλος. Στο πλευρό των αγροτών βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Δημ. Μπουσμπουρέλης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γ. Καραπαπάς.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η συντονιστική επιτροπή για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται συμβολική αναπαράσταση… “σφαξίματος” των αγροτών ελέω ασφαλιστικού και φορολογικού με δρώμενο που θα λάβει χώρα.

Η κυκλοφορία γίνεται με δυσκολία διότι υπάρχει πολύς κόσμος.

 

 

Με ελληνικές και μαύρες σημαίες στα φτερά εκατοντάδες αγρότες κατευθύνονται με τα τρακτέρ τους προς τον κόμβο Κεφαλοβρύσου.

Από έναν κατ’ εξοχήν αγροτικό νομό όπως η Αιτωλοακαρνανία ξεκίνησαν από το δήμο Μεσολογγίου, το Αγρίνιο, τη Μακρυνεία, την Αμφιλοχία, τη Βόνιτσα, το Ξηρόμερο κ.α. για να διαδηλώσουν ενάντια στα δυσβάσταχτα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Αυτή την ώρα η προσέλευση κορυφώνεται και θα ακολουθήσει συλλαλητήριο, ομιλίες, αλλά και δρώμενο. Παράλληλα οι παραγωγοί θα αποφασίσουν για τις μετέπειτα κινήσεις τους και το πιθανό κλείσιμο δρόμων σε συνεννόηση και με συντονιστικές επιτροπές άλλων νομών.http://www.aixmi-news.gr/