Δεν πάει στον τελικό ο Κοντονής!

ImageHandler (3)

Η ΕΠΟ προσκάλεσε τον υφυπουργό Αθλητισμού να παραστεί στον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ως φαίνεται ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να αποδεχτεί την πρόσκληση…

Ο Σταύρος Κοντονής παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του μπασκετικού Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας, όμως τον άλλον, τον… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, ο οποίος με κάθε ευκαιρία επιτίθεται με σφοδρότητα στον υφυπουργό θεωρώντας εαυτόν… «στόχο», δεν δείχνει διατεθειμένος να τον δει από κοντά… Πόσω μάλλον, σε έναν αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ, η οποία με τη στάση της και την πολιτική της το τελευταίο διάστημα, επεδίωξε την κόντρα και τη ρήξη με την πολιτεία.

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απέστειλε –σύμφωνα με πληροφορίες- πρόσκληση στον υφυπουργό Αθλητισμού –ως όφειλε- προκειμένου ο τελευταίος να παραστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη, που διεξάγεται το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Σταύρος Κοντονής φέρεται να επικαλείται υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να δώσει το παρών, ωστόσο λέγεται πως η πραγματικότητα είναι άλλη: ο υφυπουργός δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή διάθεση να παραστεί σε έναν αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ και στον οποίο συμμετέχει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. Διότι τόσο η ΕΠΟ με τη στάση της στο θέμα του νομοσχεδίου, όσο και οι «ερυθρόλευκοι» με τα υβριστικά πανό που αναρτούν εναντίον του και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ, τον πολέμησαν και εξακολουθούν να τον πολεμούν με λύσσα.

Έτσι, η παρουσία του κ. Κοντονή το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, πρέπει να θεωρείται από τώρα απίθανη, αφού ο ίδιος δεν δείχνει καμία διάθεση να υποστεί φραστικές επιθέσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν εναντίον του, ούτε φυσικά να καθίσει δίπλα σε παράγοντες που παρελαύνουν καθημερινά στα ανακριτικά γραφεία…

sdna.gr