Η πορνεία “βασιλεύει” στη Μύκονο! 20.000 ευρώ από Άραβες για “εστεμμένες” καλλονές!

Η πορνεία `βασιλεύει` στη Μύκονο! 20.000 ευρώ από Άραβες για `εστεμμένες` καλλονές!

Για… χρυσό deal μεταξύ δύο μοντέλων και πέντε Αράβων κροίσων στη Μύκονο κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα. Ποιες ήταν οι… λεπτομέρειες.

Το δημοσίευμα είναι της εφημερίδας “Freddo” και αναφέρεται στη… σκοτεινή πλευρά της Μυκόνου.

Η ιστορία έχει ως πρωταγωνιστές πέντε Άραβες και δύο γνωστά μοντέλα, που σύμφωνα με το δημοσίευμα έκλεισαν μία… συμφωνία χιλιάδων ευρώ για μία βραδιά… παρέας στο σκάφος των Αράβων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε ένα κοσμικό event και τράβηξαν τα βλέμματα της παρέας των Αράβων, οι οποίοι αρχικά τις κάλεσαν στο τραπέζι τους.

Εκείνες αρνήθηκαν και τότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της “Freddo” οι Άραβες τους πρότειναν να πάνε μαζί τους στη θαλαμηγό τους, με τα δύο μοντέλα να αξιώνουν 20.00 έκαστη για να περάσουν τη νύχτα μαζί.

Κάπου εκεί, μάλιστα. έγιναν και… παζάρια, με τους Άραβες να θεωρούν πολλά τα χρήματα και την αντιπρότασή τους να είναι 20.000 ευρώ και για τις δύο “εστεμμένες”. Πρόταση που τελικά εκείνες απεδέχθησαν και το ραντεβού δόθηκε λίγη ώρα αργότερα στη θαλαμηγό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η μία έχει προφίλ που θυμίζει… Αγία, αφού προσβάλλεται με κάθε σεξιστικό σχόλιο ή υπονοούμενο, ενώ έχει βρεθεί και στο πλευρό διάσημων ανδρών, ενώ η δεύτερη κατέχει επίσης μεγάλο και σημαντικό τίτλο, που της άνοιξε μεγάλες πόρτες, ενώ αγαπημένο της άθλημα είναι το ποδόσφαιρο και οι… πρωταγωνιστές του αθλήματος…

Πηγή: Εφημερίδα “Freddo”