Κινητοποίηση πολιτών και σύλληψη 56χρονου στην Αμφιλοχία

egatalipsi_gata_amfiloxia.jpg1_

 

Η σύλληψη ενός 56χρονου έδωσε τέλος στην περίεργη υπόθεση που διαδραματίζονταν εδώ και δύο περίπου μήνες στην Αμφιλοχία. Συγκεκριμένα ο 56χρονος, κάτοικος Γρεβενών, είχε σταθμεύσει και εγκαταλείψει το ΙΧ αυτοκίνητό του στην οδό Νικ. Στράτου, ενώ είχε μέσα μια γάτα, την οποία επισκεπτόταν τις πρώτες μέρες δίνοντας τροφή και νερό.

Τις τελευταίες 20 μέρες ο 56χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα το συμπαθές τετράποδο να υποφέρει από ασιτία, κινητοποιώντας άμεσα τους πολίτες της Αμφιλοχίας.

Μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα, ο 56χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί να κατεβαίνει από λεωφορείο του ΚΤΕΛ και αφού συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Αμφιλοχίας, οδηγήθηκε στο εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αγρινίου όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο και χωρίς ΚΤΕΟ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με όχημα οδικής βοήθειας στα Γρεβενά φέροντας μαζί στο εσωτερικό και τη γάτα,  δίνοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία της.

egatalipsi_gata_amfiloxiaegatalipsi_gata_amfiloxia.jpg1egatalipsi_gata_amfiloxia.jpg2egatalipsi_gata_amfiloxia.jpg3