Κλαους: «Κάποιοι έβαζαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα»

aytoi_pou_ekanan_ton_programmatismo_1

Ο Στέφανος Αθανασιάδης προχώρησε σε νέες δηλώσεις υποστηρίζονται πως κάποιοι παίκτες έβαζαν το «εγώ» τους πάνω από την ομάδα. Ενώ ανέφερε πως δεν έχει τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου λίγο πριν η αποστολή πετάξει για την Θεσσαλονίκη προχώρησε σε νέες δηλώσεις λέγοντας αρχικά τα εξής: «Αποτύχαμε σε όλα. Είναι μία αποτυχημένη χρονιά. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι σε έναν κακό προγραμματισμό που έγινε γι’ αυτό και ήρθε αυτή η εικόνα της χρονιάς γι’ αυτό και βγήκαμε τελευταίοι. Έχουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές ευθύνη αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή. Πρέπει να καταλάβουν τι πρέπει να κάνει η ομάδα».

«Κάποιοι έβγαζαν περισσότερο το εγώ»

«Μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη βάλαμε τον εγωισμό μας πάνω από την ομάδα! Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έβαζαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα. Υπήρχαν περιπτώσεις που εγώ και οι άλλοι αρχηγοί θα έπρεπε να πάρουμε τα πράγματα στο χέρι μας αλλά δεν το κάναμε. Όμως πρέπει οι υπεύθυνοι να μιλάνε με τους νέους παίκτες που έρχονται. Στην αρχή υπήρχε φρεσκάδα και θέληση της ομάδας αλλά όταν άρχισαν τα άσχημα αποτελέσματα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό κατάλαβα ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα».

«Δεν σκέφτομαι να φύγω»

«Ονόματα, πρέπει να βγουν να πουν αυτοί που ήταν αρμόδιοι. Σίγουρα θα μιλήσουμε εσωτερικά. Δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ούτε που το σκέφτομαι. Σίγουρα έχω να δώσω. Έχω δώσει πολύ λίγα σε αυτή την ομάδα .Αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ αλλά η ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνουν αλλαγές και μέσα από μία τέτοια κακή χρονιά να μάθουμε όλοι και να γίνουμε καλύτεροι. Ότι και να πω στον κόσμο είναι λίγο. Μία συγνώμη δεν φτάνει. Έχει βαρεθεί ο κόσμος».

gazzetta.gr