«Λίγος» για Παναιτωλικό, ιδανικός για Βόλφσμπουργκ!

pan-askes

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός Κάρλος Άσκες, ο οποίος ανήκε στην ομάδα του Αγρινίου, αλλά δεν έπαιξε ποτέ (!) βρίσκεται μία ανάσα από την δευτεραθλήτρια της Bundesliga, Βόλφσμπουργκ!

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από την β’ ομάδα της Μπενφίκα, ως ένας εξελίξιμος 21χρονος κεντρικός αμυντικός. Το όνομα του Κάρλος Άσκες μπορεί να μην λέει και πολλά στους περισσότερους, όμως σίγουρα κάποιοι στο Αγρίνιο δεν εκτίμησαν σωστά τις ικανότητες του. Ο Περουβιανός αμυντικός, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στην ομάδα του Αγρινίου στους 18 μήνες που ανήκε στον ελληνικό σύλλογο (δόθηκε δανεικός στην Ουνιβερσιδάδ του Σαν Μαρτίν) ανήκει από τον περασμένο Φεβρουάριο στην Μέλγκαρ και τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να προβάρει την φανέλα της δευτεραθλήτριας Γερμανίας, Βόλφμπουργκ!

«Είναι αλήθεια ότι τον παρακολουθήσαμε στο Κόπα Αμέρικα και βρίσκεται στα ραντάρ μας. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης», ομολόγησε ο τεχνικός διευθυντής των «λύκων» Κλάους Άλοφς στα γερμανικά Μ.Μ.Ε. επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου για τον 23χρονο Κάρλος Άσκες, ο οποίος έκανε εντυπωσιακό Κόπα Αμέρικα και εκτόξευσε την μετοχή του στα ύψη!

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Γερμανία και πρόκειται να αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφή των «λύκων» που έχουν εξασφαλίσει απευθείας θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι Γερμανοί δεν αναφέρουν το πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή, αλλά το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι μεταγραφές της Βόλφσμπουργκ στο πρόσφατο παρελθόν έχουν γίνει για διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ, τότε ίσως το ποσό που θα δαπανηθεί για τον Άσκες ίσως κάνει κάποιους στο Αγρίνιο να χάσουν τον ύπνο τους!

sdna.gr