Ολόγυμνη selfie από την έγκυο Κιμ Καρντάσιαν

 

Κιμ Καρντάσιαν - selfie - instagram - γυμνή - έγκυος

Μια αποκαλυπτική selfie «ανέβασε» στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν, στην οποία ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη της σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για ψεύτικη εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή τηλεπερσόνα συνόδευσε τη φωτογραφία με τα hashtags  #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting (χωρίς φίλτρα, χωρίς photoshop, καλός φωτισμός), ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές που παρατηρούνται κατά καιρούς στο σώμα της.

«Πρώτα λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη για να είμαι έγκυος και τώρα λένε ότι είμαι πολύ χοντρή για να είμαι έγκυος! Κάποιες μέρες με φωτογραφίζουν πριν φάω και δείχνω πιο αδύνατη, ενώ άλλες μέρες αφού έχω φάει και δείχνω πιο παχιά. Όλα αυτά είναι μέρος της εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι με γνωρίζετε πια καλά για να αντιλαμβάνεστε ότι, αν χρησιμοποιούσα μία παρένθετη μητέρα, θα κατέγραφα αναλυτικά τη εμπειρία μου», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν και συμπλήρωσε:

«Το σώμα κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και έχω μάθει  να αγαπώ το σώμα μου σε κάθε φάση της ζωής μου. Θα παχύνω ακόμη περισσότερο και αυτό είναι υπέροχο!»

Γράφει, ακόμα ότι νιώθει ευλογημένη που είναι έγκυος και τυχερή που δεν έχει πάθει προεκλαμψία και δεν πρήζεται.

Ωστόσο, η Κίμ έδωσε ακόμα και ένα στοιχείο για το φύλο του παιδιού σημειώνοντας ότι είναι διαφορετική η κοιλιά μιας γυναίκας που κουβαλάει αγοράκι και διαφορετική μιας που κουβαλάει κοριτσάκι. Είναι ευγνώμων, όπως λέει, στον Θεό για αυτό το θαύμα και άσχετα από τα σχόλια και τις φήμες που ακούει αυτή τη φορά δεν την επηρεάζουν.http://www.antenna.gr/