ΠΑΜΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία του Αγρινίου και συλλαλητήριο την Τετάρτη

IMG_7546

Αρκετά  με τις απάτες, τις υποκρισίες τους, τα ψέματά τους. Τα παιχνίδια της κυβέρνησης  με τον ανασχηματισμό  δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν. Η συγκυβέρνηση  επιταχύνει το αντεργατικό, αντιλαϊκό της έργο.

ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Σχεδιάζουμε την απάντησή μας σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο . Δε δεχόμαστε μειώσεις στους μισθούς , στις συντάξεις , στα εργατικά δικαιώματα. Δυναμώνουμε  τους αγώνες για την κάλυψη των απωλειών  που είχαμε , για νέες διεκδικήσεις  με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Δυναμώνουμε την ταξική  αλληλεγγύη μας.

Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά.

Όλοι κι όλες στις κινητοποιήσεις την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Ιούλη  8:30 το πρωί  στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Αγρινίου και 8:30 το βράδυ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία”.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί επίσης στις κινητοποιήσεις που οργανώνει το ΠΑΜΕ. Η ανακοίνωση του ΕΚΑ:

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Ιούλη .

–        Στις 8:30 το πρωί στην παράσταση διαμαρτυρίας  στην Εφορία του Αγρινίου.

–         Στις 8:30 το βράδυ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία.

Να απαντήσουμε μαζικά  μαχητικά στις ενέργειες  της συγκυβέρνησης ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) που φέρνουν στη Βουλή  για ψήφιση τη δεύτερη δέσμη μέτρων  προαπαιτούμενων προκειμένου να κλείσει η συμφωνία

( μνημόνιο) με τους θεσμούς ( τρόικα).

Η εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα  με τον αγώνα τους σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας , δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία , να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να μην περάσουν  τα νέα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα που έρχονται να προστεθούν με το 3ο μνημόνιο  ντροπής του Τσίπρα.

Έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τα μνημόνιά τους  και όλους τους αντεργατικούς τους νόμους.

Όλοι στη μάχη!

Γιατί χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά

Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά.