Συλλήψεις σε Ακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία

130515134654_4693

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου 40χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο εργασίας του και στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρος 8,9 γραμμαρίων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι καλλιεργούσαν στα Καλάβρυτα, σε ρεματιά που βρίσκεται σε δασική απόκρημνη περιοχή, τρία δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε τρεις πλαστικές γλάστρες, τις οποίες είχαν κρύψει σε θάμνους και χόρτα.

Σύλληψη ενός ημεδαπού ατόμου για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί ηλικίας 17 και 15 ετών, οι οποίοι την 25.10.2016 ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού. Οι δράστες λίγο πριν τη σύλληψη τους επέστρεψαν τη μοτοσικλέτα στον νόμιμο κάτοχο της.
Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για απόπειρες κλοπών κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση και για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, τέσσερις ημεδαπές ηλικίας 16,19,29 και 39 ετών, οι οποίες ενεργώντας από κοινού χθες το μεσημέρι, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν με την χρήση τραπουλόχαρτων, πλαστικών καρτών και ενός καλεμιού πόρτα διαμερίσματος πολυκατοικίας, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Με τον ίδιο τρόπο, λίγη ώρα αργότερα, στον ίδιο τόπο, παραβίασαν την κεντρική πόρτα διαμερίσματος ημεδαπής και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, ερεύνησαν το χώρο χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Στην κατοχή της 39χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 δισκία φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος, καθώς και ένα σακβουαγιάζ που περιείχε ένα καλέμι και ένα πορτοφόλι με εννέα πλαστικά τραπουλόχαρτα και τρεις πλαστικές κάρτες.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού δραπέτη φυλακών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Γαστούνη Ηλείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 25χρονος ημεδαπός, καθόσον αναζητείτο ως δραπέτης από την Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας Αργολίδας, όπου εξέτιε ποινή καθείρξεως επτά (7) ετών για διακεκριμένες κλοπές
Σύλληψη μιας ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Καβάσιλα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας 26χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για κλοπή.
Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Δραγώγι Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους (10,6) γραμμαρίων.
Σύλληψη ενός ημεδαπού για οπλοκατοχή παραβίαση όρων και προϋποθέσεων σχετικών αδειών

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Πελόπιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία δεν είχε ανανεώσει την άδεια.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για παράβαση της Νομοθεσίας για ζώα συντροφιάς

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για ζώα συντροφιάς, σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 41χρονης ημεδαπής προκάλεσε θανάτωση σκύλου ιδιοκτησίας της.