Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός στη Πάτρα για ληστεία, σε μίνι μάρκετ

Αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού (175) ευρώ από υπάλληλο μινι μάρκετ

Συνελήφθη, σήμερα (7-7-2015) το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 38χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο 38χρονος σήμερα το μεσημέρι στην Πατρα, εισήλθε σε μίνι μάρκετ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα και υπό την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από 24χρονη υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (175) ευρώ.

Άμεσα πραγματοποιηθήκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, λίγη ώρα αργότερα, σε κοντινή απόσταση από το μίνι μάρκετ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του 38χρονου και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει νωρίτερα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο 38χρονος  στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 24 ετών για ανθρωποκτονία, ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και αντίσταση ενώ είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε αποδόθηκε στην παθούσα.