Το εορταστικό μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Αγρινίου Θ. Κουτσουπιά

%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-1

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς απευθύνει το ακόλουθο εορταστικό μήνυμα για τα Χριστούγεννα και την υποδοχή του νέου έτους:Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης  του Θεανθρώπου, αποτελεί αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς για το σύνολο της κοινωνίας μας και πολύ περισσότερο για τον αγροτικό κόσμο  που τόσο δοκιμάζεται  από την οικονομική κρίση που πλήττει την πατρίδα μας και από πολιτικές που δεν ευνοούν την παραγωγή.

Αυτές τις Άγιες μέρες, όμως, όσο ανηφορικός κι αν είναι ο δρόμος που όλοι βαδίζουμε, μπορούμε να κάνουμε ένα όμορφο δώρο στον εαυτό μας και να δώσουμε στην ψυχή μας τη χαρά να ανακαλύψει το πραγματικό νόημα της γέννησης του Χριστού, που δεν είναι άλλο από την ανα-γέννηση του ανθρώπου στο φως της ελπίδας, της αγάπης και της πίστης σε ένα καλύτερο αύριο για όλους. Οι αγρότες γνωρίζουμε ότι μόνο αν σκληρά εργαστούμε θα δημιουργήσουμε συνθήκες που θα επιτρέψουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και ένα νέο «αγροτικό πολιτισμό», στο επίκεντρο του οποίου θα είναι η ίδια η παραγωγή και όσοι την υπηρετούν.

Ως Ένωση Αγρινίου, με συνέργειες και με ειλικρινή διάθεση ανάληψης πρωτοβουλιών ουσιαστικής συμβολής στην ανάκαμψη της αγροτικής οικονομίας, θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά με ακόμη μεγαλύτερη ένταση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που έχουμε αναπτύξει, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, ευελπιστώντας στην ανάκαμψη της αγροτικής οικονομίας. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, μπορούμε να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια. Και προσωπικά είμαι βέβαιος ότι και το 2017 θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, για να ξεπεράσουμε προβλήματα και να μετατρέψουμε τις όποιες δύσκολες καταστάσεις σε εφαλτήρια δημιουργίας.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας, δύναμη και αισιοδοξία.