Το ξέσπασμα της Πάολα: Κανένας από την οικογένειά μου δεν είναι τσιγγάνος!

to-ksespasma-tis-paola-kanenas-apo-tin-oikogeneia-mou-den-einai-tsigganos

Με ένα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο η Πάολα γράφει για την απώλεια του πατέρα της στο facebook και ξεσπάει ότι δεν είναι τσιγγάνα.

«Το πένθος ήταν, είναι και θα είναι για την οικογένεια μας, τους συγγενείς και τους φίλους μας», αναφέρει η Πάολα και συνεχίζει:

«Υπήρχαν όργανα, όπως λύρα, ακορντεόν, βιολί και τραγουδιστές για να ψάλλουν μοιρολόι. Υπήρχαν χορευτές από πολιτιστικούς συλλόγους και η αγαπημένη χορευτική ομάδα του μπαμπά μου, που χορέψανε για να τον τιμήσουν! … Να ακόμη μια αλήθεια που πρέπει να αποκατασταθεί! Κανείς από την οικογένεια μου δεν είναι τσιγγάνος! Ναι, πριν αρκετά χρόνια είχα κάνει τέτοια δήλωση! Ο λόγος;;; Γεννημένη επαναστάτρια και φανατική υποστηρίκτρια των αδυνάτων! Είχα φίλους και μουσικούς τσιγγάνους που λαμβάνανε μεγάλο ρατσισμό», γράφει η ίδια.

Η Πάολα, τέλος, στο ίδιο κείμενο δίνει … άφεση αμαρτιών στον ιερέα που που έψαλε στη νεκρώσιμη ακολουθία και εν συνεχείαανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«…Όσο για τον πάτερ Νικόλαο, θεωρούμε πως του βγήκε αυθόρμητα και από συγκίνηση προς το πρόσωπο του πατέρα μου, αφού υπήρξαν φίλοι! Μια αυθόρμητη κακή στιγμή! Μην στενοχωριέστε πάτερ, η οικογένεια συνεχίζει να δείχνει εκτίμηση προς το πρόσωπο και το έργο σας». http://www.thetoc.gr/