6η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου Όψεις”, Αιτωλικό 2017

Ο Πολ. & Μορφ. Σύλλογος “Το Αιτωλικό” με την αρωγή του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου διοργανώνουν την 6η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου Όψεις”.

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο θεσμός του “Θεάτρου Όψεις” συνεχίζεται με επιτυχία και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς οι φιλοξενούμενες ομάδες για τη φετινή διοργάνωση είναι όλες εκτός του Νομού μας!

 

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017
Τελετή Έναρξης «Θεάτρου Όψεις»
«Το αμάρτημα της Μητρός μου» του Γ. Βιζυηνού και «Ο Διάλογος» του Ι. Καμπανέλλη από τη Θεατρική Ομάδα Φιλιατών.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017
«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου από τη Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «Ανέμη».

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017
«Θάψτε τους Νεκρούς» του Έρβιν Σω από τη Θεατρική Ομάδα Διστόμου, «Θεατροφρένεια».

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017
Τελετή Λήξης «Θεάτρου Όψεις»
«Ποιος ανακάλυψε την Αμερική» της Χρύσας Σπηλιώτη από τη Θεατρική Ομάδα «Υφοποιοί», του Πολ. Συλλόγου Κομποτίου «Νικόλαος Σκουφάς»

 

Στα πλαίσια των θεατρικών συναντήσεων κάθε χρόνο, τιμούμε έναν άνθρωπο των γραμμάτων και των τεχνών, στον οποίο είναι αφιερωμένο το «Θεάτρου όψεις», ξεκινώντας από καλλιτέχνες που κατάγονται από την περιοχή μας. Την πρώτη χρονιά, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Αιτωλικιώτης ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, τη δεύτερη ο συντοπίτης μας Χρήστος Καλαβρούζος, ακολούθησε η Αιτωλικιώτισσα Ροζίτα Σώκου, έπειτα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον ηθοποιό Γιάννη Καλατζόπουλο, ενώ πέρυσι τιμήσαμε τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο.

Στην τελετή λήξης για την 6η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων θα παρευρεθεί ως τιμώμενο πρόσωπο ο Βασίλης Ραμμόπουλος από το Αγρίνιο, ο οποίος εργάζεται ως σκηνογράφος, ζωγράφος και δημιουργός σκηνικών κατασκευών στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από ιδρύσεως του (1980) ως σήμερα.

 

Ώρα Παραστάσεων: 8.30 μ.μ.
Πνευματικό Κέντρο “Ευανθία Καρβέλη”, Αιτωλικό
Οικονομική Ενίσχυση: 3ευρώ

http://theatropsis.weebly.com/