Η απώλεια της αγαπημένης μας Ειρήνης, θύμα εγκληματικής ενέργειας , μας έχει συγκλονίσει όλους. Μας διακατέχει απέραντη θλίψη για τον άδικο χαμό της και ζητούμε εναγωνίως να εξιχνιασθεί το ταχύτερο δυνατόν το έγκλημα και να αποδοθεί δικαιοσύνη για την αποτρόπαια πράξη.

Η Ειρηνούλα, μητέρα τριών παιδιών, χήρα στα 44 χρόνια της , που με πολύ μεγάλο αγώνα είχε αναθρέψει τα παιδιά της, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του συζύγου της και τώρα που είχαν φθάσει σε μια ηλικία , που είχαν ανοίξει τα φτερά τους , για καινούρια πράγματα (πανελλήνιες, σπουδές στη Γαλλία, στρατιωτικη θητεία) δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της, αφήνοντάς τα μόνα σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής τους.

Ήταν αγαπητή σε όλο το χωριό, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα δυσμενών σχολίων σε βάρος της. Όλοι γνώριζαν την αγωνιστικότητά της για την ανατροφή και επιβίωση των παιδιών της, με την διαχείριση της περιουσίας της και αιωρείται το βασανιστικό ερωτηματικό , γιστί να χαθεί έτσι άδικα και με τον πιο βάναυσο τρόπο .Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός, ότι υπήρξαν φήμες για αυτοκτονία, προφανώς για να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση.

Πώς είναι δυνατόν η Ειρηνούλα, που είχε σχέδια για τα παιδιά της και τη βαρεία ευθύνη της ανατροφής τους, να προβεί σε τέτοια απονενοημένη ενέργεια, όταν την ημέρα της εξαφάνισής της είχε αγοράσει καφέ και γλυκά για την γιορτή του γιού της, είχε ήδη κλείσει εισιτήρια για μετάβαση στη Γαλλία, να ρυθμίσει θέματα σπουδών της κόρης της και είχε προχωρήσει με τον αδελφό της σε αγορά δενδρυλίων για επέκταση των καλλιεργήσιμων κτημάτων της;

Η Ειρηνούλα ήταν δυνατός άνθρωπος, εδώ και 8 έτη αγωνιζόταν μόνη για τα παιδιά της με αξιοπρέπεια, κόπο, ευθύνη και μεγάλη προσπάθεια, έχοντας ταυτόχρονα και το ρόλο του εκλιπόντος πατέρα, ενώ επί 3 έτη φρόντιζε και την κατάκοπη πεθερά της.

Η Ειρήνη μας ζητά δικαίωση. Την ανεύρεση των ενόχων και την απονομή της δικαιοσύνης.

Η οικογένειά της.