Τα αρτοποιεία Γρίβα, στο Αγρίνιο, πολλές ημέρες, πριν τα Χριστούγεννα, ξεκίνησαν να προσφέρουν σε όλους αδιάκοπα ποιοτικά παραδοσιακά γλυκά.

Λαχταριστοί κουραμπιέδες, υπέροχα μελομακάρονα,όλα φτιαγμένα στο χέρι με μυστικές παραδοσιακές συνταγές και με εμμονή στην  πολύ καλής ποιότητας υλικών.

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να γευτείτε γλυκές λιχουδιές των ημερών, όπως: κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, αλλά και τις πατροπαράδοτες βασιλόπιτες, χρησιμοποιώντας ελληνικά προϊόντα, φρέσκο γάλα, βούτυρο και αγνά υλικά, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, για το καλό του νέου έτους κάνοντας μία στάση στα αρτοποιεία Γρίβα.

 

Α)ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Μακρή Δ. 65, Αγρίνιο,

Β)ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ίσκου 30-32,  26410 58193

 

Το AgrinioTimes.gr μίλησε με την Κ. Μαργαρίτα Γρίβα για το πως παρασκευάζονται τα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, πότε ξεκίνησε η προετοιμασία τους, για την τιμή του κιλού αλλά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το αρτοποιείο Γρίβας ξεκίνησε την δραστηριότητα του στο χώρο της αρτοποιίας το 1994. Βασικός μας στόχος είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων ημέρας και φυσικά σε εξαιρετικές τιμές. Για αυτό το λόγο δημιουργούμε, προσφέρουμε πρωτοποριακές γεύσεις, γευστικές απόλαυσης στον καταναλωτή όπου μας προτιμά, εμπιστεύεται καθημερινά για τα προϊόντα μας. Σήμερα διατηρούμε δυο καταστήματα στην περιοχή του Αγρινίου βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα συνθηκών και υγιεινής στα προϊόντα μας. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Θέλουμε να εκφράσουμε το πάθος μας για την αρτοποιεία. Η αδιάκοπη και ακούραστη παραγωγική διαδικασία για κάθε άρτο είναι μία μοναδική εμπειρία που κρύβει μέσα της την αγάπη μας και την απόλαυση για αυτό που κάνουμε.

Επιλέγουμε να μένουμε πάντα πιστοί σε παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής χρησιμοποιώντας ελληνικά προϊόντα, φρέσκο γάλα, βούτυρο και αγνά υλικά. Στο χώρο μας η χρήση συντηρητικών, έτοιμων σκευασμάτων και κάθε είδους τυποποιημένων προϊόντων δεν έχουν θέση.