Το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου ο πρώην Υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ανδρέας Ξανθός, ο πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδης Ζαμπάρας, ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης , ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του υπουργείου Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός , τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρώ Ζαβογιάννη, Βαγγέλης Τσούκας.

Η επίσκεψη του πρώην Υπουργού έγινε στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Αιτωλοακαρνανία, ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιεί το απόγευμα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο με θέμα:

”Προοδευτικό Μέτωπο για την υπεράσπιση της Δημόσιας Περίθαλψης”

«Η εκχώρηση τομέων του Ε.Σ.Υ. στην ιδιωτική αγορά θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια συστηματική επικοινωνία με το ανθρώπινο δυναμικό του Ε.Σ.Υ., με τις τοπικές κοινωνίες, για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί το πολύτιμο αγαθό της δημόσιας περίθαλψης.

Ο στόχος των περιοδειών μας είναι δημιουργήσουμε ένα μέτωπο συνδικαλιστικό, κοινωνικό και πολιτικό, που δεν θα επιτρέψει τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του Ε.Σ.Υ.», δήλωσε στο «Μ» ο πρώην Υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ανδρέας Ξανθός.

e-maistros.gr