Το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας γνωρίζει πολύ καλά τη δράση και στάση του Προέδρου της ’‘Πήγασος Φορτούνα Γκείμινγκ Α.Ε‘’ όπου είναι και διευθύνων Σύμβουλος , είναι ο τύπος που δραστηριοποιείται με έδρα τη Πάτρα φτιάχνοντας σωματείο μαϊμού προκειμένου να φέρει στο Ε.Κ.Π και στη Ομοσπονδία να ψηφίσουν όλο του το σόι και οι κουμπάροι του, είναι ο ίδιος αυτός ο τύπος της ’‘Πήγασος Φορτούνα Γκείμινγκ Α.Ε‘’  που στη πόλη μας μαζί με μια μικρή ομάδα ανθρώπων της εργοδοσίας, κάποιες συνταξιούχες είχαν κάτσει στο σβέρκο της εργατικής τάξης της πόλης μας για πολλά χρόνια, αυτούς του τύπους που πρίν λίγες ημέρες προσπάθησαν με μπράβους και ποινικούς ανθρώπους της νύχτας να νομιμοποιήσουν τη συμμετοχή τους σαν αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων κουβαλώντας από τη Πάτρα νόθους αντιπροσώπους που δεν είχαν κάνει εκλογές στα σωματεία τους προκειμένου να ελέγξουν την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας. Την απάντηση σε όλους αυτούς την έχουμε δώσει στη Πάτρα που τους έχουμε ξεριζώσει όπως το καρκίνο από το σώμα του ασθενή, οι οικοδόμοι και τα συνδικάτα της Πόλης μας.

Την απάντηση σε όλους αυτούς την έδωσαν οι εργαζόμενοι και πραγματικοί αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Αυτοί, που καθημερινά δίνουν τη μάχη να οργανωθεί ο αγώνας με επίκεντρο τα συμφέροντα των εργαζομένων ενάντια στους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους μεγαλέμπορους, τους εφοπλιστές.

Όσα κόλπα και αν κάνουν οι άνθρωποι της εργοδοσίας μέσα στα συνδικάτα, όσες απειλές και αν εκτοξεύουν, όσους μηχανισμούς και αν κινητοποιούν απέναντι στους εργαζόμενους, απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, απέναντι στο ΠΑΜΕ, δεν πρόκειται να τους περάσει από τη Πάτρα ο πάγος έσπασε, ο δρόμος χαράχτηκε απέναντι στους εργοδότες συνδικαλιστές στις συνταξιούχες και τους μαϊμού αντιπροσώπους  στα σωματεία. Οι οικοδόμοι και τα σωματεία της Πάτρας που ανοίξαμε τη χαραμάδα να σπάσει το απόστημα θα δώσουμε μαχητικό παρών στη έναρξη του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ στη Καλαμάτα.

Οι εργοδότες στα επιμελητήρια οι εργάτες στα συνδικάτα τους οι συνταξιούχες στους συνταξιούχους και οι μαϊμούδες στη ζούγκλα να τρωνε τις μπανάνες τους.

Καλούμε όλους τους οικοδόμους, όλους τους εργαζόμενους, να αγωνιστούμε από κοινού και να βροντοφωνάξουμε «Συνδικάτα Εργατών, όχι των Εργοδοτών».  Όλοι στη συγκέντρωση 14 Μάρτη στη Καλαμάτα έξω από το χώρο του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.