Φωτιά στη Μύκονο, έβαλαν χθες βράδυ ο Αντώνης Ρέμος και ο Eros Ramazzotti, με τη συναυλία τους στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos. Ο Αντώνης Ρέμος, κάθε χρόνο φροντίζει να κάνει μια μουσική συνάντηση με ένα σπουδαίο καλλιτέχνη ή συγκρότημα του εξωτερικού και φέτος συναντήθηκε με τον διάσημο Ιταλό τραγουδιστή.

Από τη συναυλία δεν έλειψαν επισκέπτες από όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες, Λιβανέζοι κροίσοι, Τούρκοι πολυεκατομυριούχοι και Άραβες να συγκεντρώθηκαν στα πρώτα τραπέζια για να παρακολουθήσουν τους δύο καλλιτέχνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ψαρρού βούλιαξε από κόσμο και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα το Nammos ξεπέρασε τα 3.000 άτομα!

Από τη συναυλία δεν μπορούσε να λείπει και η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ που διασκέδασε με τις φίλες της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για τον πελάτη που θα θέλησε να πάει στο Nammos χθες το βράδυ υπήρχαν δύο επιλογές. Η πρώτη αφορούσε τα τραπέζια που βρίσκονταν κοντά στη σκηνή και η τιμή τους ξεκινούσε από 1000 ευρώ έκαστος, δηλαδή 10.000 το τραπέζι με minimum κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων ή και με 500 ευρώ με το ένα μπουκάλι να είναι λιγότερο σε λίτρα.  Από την άλλη, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονταν πιο πίσω ξεκινούν από 3.000 και φθάνουν τα 5.000 ευρώ.

 

 

 

Και νωρίτερα στις πρόβες